Pelerinaj in Israel si Iordania

Pelerinaj in Israel si Iordania Mareste imaginea.

PELERINAJ ÎN ISRAEL ŞI IORDANIA 02 NOV – 09 NOV 2014 (8 ZILE)
NOU! Zbor din Cluj Napoca si Bucuresti
OFERTA SPECIALA! 620 eur/pers ( include o reducere de 35 eur)


Ai toate motivele sa vizitezi Israel si Iordania deoarece:

Vizitezi cele mai importante orase: Ierusalim, Nazaret, Bethleem, Ierihon, Haifa, Tel Aviv, Petra, Amman.

Pe langa experienta autentica spirituala, ai parte si de relaxare si buna dispozitie: plaja si baie la Marea Moarta, timp liber de cumparaturi in cetate.

PROGRAM DETALIAT:

Ziua 1 (02 NOV): Întâlnire la Aeroportul Internațional “Henri Coandă” (Otopeni) pentru turiştii care se vor îmbarca din Bucureşti sau la Aeroportul Avram Iancu din Cluj – Napoca pentru turiştii care se vor îmbarca din Cluj-Napoca în data de 02 NOV 2014 la ora 14:45 cu reprezentantul agenției Filadelfia Turism. Sosirea în Tel Aviv va fi la ora 19:45 / 19:30 în funcţie de oraşul de îmbarcare. Chiar din aeroport grupul va fi preluat de către ghidul român care va insoți grupul pe tot parcursul pelerinajului. Cină și cazare în Tiberias la hotel de 4*.

Ziua 2 (03 NOV): Micul dejun. Turul începe la Capernaum, vizitând ruinele vechii Sinagogi unde Iisus a predicat şi a dat învăţătura. Urmează Muntele Fericirilor, unde a avut loc Predica de pe munte. În continuare se merge la Tabgha, unde a avut loc miracolul înmulţirii pâinii şi peştilor, apoi la Biserica lui Petru şi la locul pescuirii miraculoase. Urcăm pe Muntele Carmel pentru a vizita Grota Proorocului Ilie Tezviteanul. Mergem spre Cana din Galilea, locul unde a avut loc prima minune a lui Iisus. Vom face o călătorie cu barca pe Marea Galileii aşa cum era pe vremea lui Iisus. După care vom lua prânzul cu masa Sf. Petru (opţional). După prânz vom face o vizită la Râul Iordan şi la locul de botez. Ajungem în Nazareth, unde Iisus a petrecut copilaria si adolescenţa, vizităm Sinogoga unde a predicat Isus. Vizităm Biserica Buna Vestire şi atelierul de tâmplărie al lui Iosif. Ultima oprire va fi la Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbarea la faţă. Cină și cazare în Tiberias la hotel de 4*.

Ziua 3 (04 NOV): Micul dejun. Plecare din Tiberias prin Valea Iordanului la Podul Sheikului Hussein şi intrăm în Regatul Iordaniei. Urcăm pe Muntele Nebo, de unde Moise a văzut Ţara promisă. Din acest loc avem o superbă vedere panoramică a Văii Râului Iordan, Ierihon, Marea Moarta, Munţii Iudeii. Apoi vom vizita ruinele Bisericii bizantine cu o pardoseală superbă de mozaic. Continuăm la Amman, capitala Iordaniei. Vizităm locurile cele mai importante ale oraşului. Vizităm vechiul oraş cu impunătoarea poartă de intrare (Hadrian), străzi, arce si coloane foarte bine păstrate. Vom vizita forumul oval, amfiteatrul, Aleea Cardo, în linie dreaptă cu peste 200 de coloane în stil Doric si Ionic. Continuăm printre munţi şi văi adânci, ne îndreptăm spre Amman, capitala Regatului Hasemit al Iordaniei, numită în antichitate Philadelphia. Cină și cazare în Amman la hotel de 4*.

Ziua 4 (05 NOV): Micul dejun. După micul dejun vizităm extraordinara capitală a Nabateenilor - Petra , săpată în stâncă roz, redescoperită în anul 1812 după o cautare de circa 300 de ani, una dintre cele mai spectaculoase realizări ale umanităţii. Vom vedea defilee înguste, faţade săpate în stâncă, temple, morminte funerare. Ne vom opri în special pentru a vizita Tezaurul Al Khazanek şi Amfiteatrul. Petra a fost inclusă prin vot universal în anul 2007 în rândul noilor 7 minuni ale lumii antice şi moderne. Petra cu comorile ei reprezintă cea mai cunoscută atracţie turistică a Iordaniei. Se recomandă încălţăminte comodă pentru mers pe jos cca. 5 km. Cină și cazare în Amman la hotel de 4*.

Ziua 5: (06 NOV) Micul dejun. După micul dejun traversăm frontiera şi mergem la Ierihon, cel mai vechi oraş din lume. Vizităm Qumran, locul unde au fost găsite manuscrisele de la Marea Moarta. Ajungem la Marea Moartă, cu posibilitatea de a face baie în apa sărată, bogată în minerale. Pornim înspre Masada (excursie opţională). Mergem spre Betleem, locul de naştere al lui Iisus. Vizită la Biserica Naşterii şi capela Sfânta Ecaterina, Câmpul Pastorilor unde au văzut îngerii ce au anunţat naşterea Mantuitorului. Cină și cazare în Betleem la hotel de 4*.

Ziua 6 (07 NOV): Micul dejun. Dimineaţa se urcă la Ierusalim prin deşertul Iudeii, pe la hanul Bunului Samaritean. Intrarea triumfală în Ierusalim prin porţile vechi ale Vechii Cetăţi. Pelerinajul la Ierusalim începe urcând pe Muntele Scopus spre Muntele Măslinilor până la locul Înălţării. Ajungem la Grota Pater Noster (Tatăl Nostru) după care vom avea ocazia să admirăm cea mai frumoasa vedere panoramica a oraşului Ierusalim. Coborâm până la Grădina Gheţimani, Biserica Agoniei, Grota Trădarii şi mormantul Mariei. Vizităm Muntele Sion şi foişorul unde a avut loc “Cina cea de taină”, continuăm cu Zidul Plângerii, urcăm muntele Templului la Vest şi vizităm noul oraş. Cină și cazare în Betleem la hotel de 4*.

Ziua 7 (08 NOV): Micul dejun . Începem ziua cu vizită la scăldătoarea Betesda. Intrăm prin Poarta Oilor, vizităm biserica Sfânta Ana, Capela biciuirii si parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 Staţii în care s-a oprit Domnul Isus pe Drumul Crucii, până la Golgota şi Biserica Sfântului Mormânt. Timp liber la cumpărături. Cină și cazare în Betleem la hotel de 4*.

Ziua 8 (09 NOV): Micul dejun . Mergem la Ein Karem locul naşterii lui Ioan Botezatorul. Vizitarea oraşului Haifa, locul unde Ilie a omorât propocii lui Baal. Urmează turul oraşului Haifa - grădinile BAHA`I, pe terase suspendate. Tur panoramic al oraşului Tel Aviv si Jaffa (în Biblie scris Yope) - vechi port, acum faimos cartier al artiştilor, unde vizităm casa lui Simon Tăbăcaru şi biserica Sf. Petru care comemorează invierea Tabitei. Ne îndreptăm la aeroport. Retur spre România.

Informatii tarife

ORARUL DE ZBOR:

* Zborul din Bucuresti
TUR: RO 151 02 NOV OTP->TLV 17:10 -> 19:45, 02 NOV
RETUR: RO 152 09 NOV TLV->OTP 20:55->23:40, 09 NOV
*Zborul din Cluj-Napoca
TUR: W6 3479 2 NOV Cluj-Napoca (‏CLJ) 16:30→ Soseşte la: Tel-Aviv (‏TLV) 19:30
RETUR: W6 3480 9 NOV Tel-Aviv (‏TLV) 20:20 → Soseşte la: Cluj-Napoca (‏CLJ) 23:35

TARIFUL INCLUDE:

*Biletul de avion BUH - TLV - BUH - compania aeriană TAROM sau Biletul de avion CLJ – TLV – CLJ -compania aeriană WIZZ AIR.
*Cazarea: 7 nopţi la hoteluri de 4* - demipensiune ( mic dejun si cină)
*Intrarea la toate obiectivele turistice, inclusiv : Muzeul HolocaustuluiI, Muntele Tabor, Capernaum
*Urcarea pe Muntele Tabor şi pe Muntele Nemo
*Ghid vorbitor de limbă română
*Reprezentant specializat din partea Filadelfia Turism – insoțitor de grup
*Transportul cu autocar modern pe tot parcursul pelerinajului

TARIFUL NU INCLUDE:

*Taxe aeroport - obligatorii (145 eur/ pers)
*Vizita la Petra – se achită obligarotoriu la înscriere – (45 eur/pers)
*Taxa de viză şi taxa de ieşire din Iordania – (35 eur/pers)
* Bacșiș ,,TIP” Pentru șofer si ghid - obligatoriu (30 eur/pers)
*Asigurarea storno si asigurarea medicală (recomandate).

VĂ PUTEM OFERI SI URMATOARELE FACILITĂȚI:

*Excursii opționale
*Transfer din localitatea dvs. spre aeroport Otopeni și retur cu autocar/microbus modern , rapid si confortabil
-Bistrita, Cluj Napoca, Alba Iulia, Sibiu - 45 eur/pers
-Brasov - 40 eur/pers
-Ploiesti - 30 eur/pers

Notă! Transferul se efectueaza pentru un grup minim de 19 persoane.
Tarifele de transport sunt valabile pentru un grup de 40 de pers. În cazul în care numarul de turişti este mai mic tarifele vor suferi modificări.
Inchiriere casti sonorizare pe tot parcursul excursiei (10 eur/ pers) - cu ajutorul acestora veți putea fi atent în permanență la explicațiile ghidului în ciuda agitației si vă vor permite să admirați obiectivele mai bine având posibilitatea să vă îndepărtați de ghid.
Supliment cameră single (195 eur/pers) - în cazul în care doriți sa fiți cazat în cameră singur, fără partaj.

VĂ RECOMANDĂM EXCURSIILE OPŢIONALE CU PLATA DIN ROMÂNIA (deoarece sunt mult mai rentabile)

* Muzeul cărții Qumran (10 euro/pers)
* Oraşul lui David – (10 euro/pers) – RECOMANDAT!
* Masada (25 eur/pers)
* Plimbare cu barca pe Marea Tiberiadei si masa cu ’’Peștele Sfântului Petru’’ (25 eur/pers)

Atenție! Excursiile opționale achitate în Israel se majorează cu 5 euro/excursie.

OBSERVAŢII:

*Agentia tour operatoare poate schimba ordinea programului pe zile sau inlocui unele obiective din motive de securitate in functie de programul festivitailor si posibilitatilor de participare
*De asemenea, programul pe zile - ordinea vizitelor - poate fi modificat, cu păstrarea integrala a vizitelor menţionate în program.
*Orele plecare/sosire, pot suferi modificari nesemnificative.
*Ordinea cazarii va in functie de confirmarea disponibilitatii la hoteluri conform ofertei.
*Documentele necesare călătoriei: paşaport valabil cel puţin 6 luni de la data întoarcerii şi asigurare medicală.
*Agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu, sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu. Agenţia Filadelfia nu poate fi făcuta răspunzătoare pentru astfel de situaţii, ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea în Israel şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statul israelian.
*În preţul biletului de avion este inclus transportul bagajelor, în limita a 20 kg/pasager, atât la dus cât şi la întors (kg suplimentare se plătesc conform tarifelor stabilite de companiile de zbor, min 10 euro/kg)
*Categoria hotelurilor este cea atribuită de autorităţile locale.
*Shekelul nou este moneda oficială a statului Israel şi (împreuna cu dinarul iordanian) al statului Palestinian. Un shekel nou valorează 100 de agorot noi.
*Recomandăm sa aveţi la dumneavoastră dolari americani.

Tariful este valabil pentru minim 45 de persoane. Daca grupul va fi mai mic de 45 de persoane tariful se va majora cu 45 EURO/PERS.

--

Cristina Morariu

Travel consultant

VACANTA DE VIS

Str. Somesului, nr. 28

Sibiu, Romania

 

Vodafone:0731 018 938

Orange : 0740 765 507

Cosmote: 0767 33 61 61

Tel/Fax: 0269/220221

Tel.RDS: 0369/801091

 


E-mail: office@vacanta-de-vis.ro

Site - urile agentiei:

www.vacantadevis-din-suflet.ro

www.vacanta-de-vis.ro

www.pelerinaje-manastiri.ro

08 Octombrie 2014

Vizualizari: 1298

Voteaza:

Pelerinaj in Israel si Iordania 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE