Pelerinaj la Manastirea Prislop

Pelerinaj la Manastirea Prislop Mareste imaginea.

PELERINAJ LA MĂNĂSTIREA PRISLOP
Mormantul Parintelui Arsenie Boca

23 – 24 Ianuarie 2016

Ziua I : Sambata 23.01. Intalnire la ora 06.30 la Patriarhie.Plecare spre Ploiesti unde vom opri la Manastirea Ghighiu (unde se afla Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului Siriaca), apoi Manastirea Sinca Noua unde se afla: moastele Sfantului Nectarie si un odor de mare preţ pentru noi creştinii, Epitrahilul Pr. Arsenie Boca, odor sfânt ce simbolizează jugul slujirii lui Hristos şi darul Sfântului Duh, purtat de marele nostru duhovnic, al românilor, Părintele Protosinghel Arsenie Boca, care a fost un neîntrecut propovăduitor al cuvântului evanghelic, moastele Sfintei Anastasia Romana, Marama Maicii Domnului adusa de la Vatican, Icoana Maicii Domnului vindecătoare de cancer Pantanassa. Optional: Manastirea Sinca Veche apoi Manastirea Brancoveanu de la Sambata de Sus, vizitam Izvorul Pr. Arsenie Boca si Mormantul Pr. Teofil Paraianu. Cazare in Hateg/Hunedoara.

Ziua II : Duminica 24.01. Ora 08.00 plecam la Manastirea Prislop, pentru a ne inchina la mormantul Parintelui Arsenie Boca, vizitam pestera in care s-a nevoit Sfantul Ioan de la Prislop, participare la Sfanta Liturghie. Popas pentru masa de pranz la Orastie.Continuam traseul prin Defileul Oltului. Vom opri la Manastirea Cozia, apoi plecare spre Bucureşti.

Tarif : 195 lei /pers. valabil la un grup de minim 40 de persoane. Pentru un grup mai mic de 40 persoane tariful excursiei se mareste cu 10 lei.

Tariful include :

- transport cu autocarul clasificat la 3*;
- cazare o noapte la hotel/pensiune ;
- însoţitor de grup teolog.

Tariful nu include :
- Optional: vizita la Manastirea Sinca Veche - 10 lei.
- cina (doua feluri de mancare) - 25 Lei.
Tariful este cel afisat petru care va emitem factura, chitanta si contract cu turistul.

Agentia de Turism Avraam Travel
Tel : 0731396104 / 0727064750 / Fax : 0318052018
E-mail : rezervari@avraamtravel.ro
www.avraamtravel.ro
https://www.facebook.com/avraamtravel

 

Pe aceeaşi temă

14 Ianuarie 2016

Vizualizari: 624

Voteaza:

Pelerinaj la Manastirea Prislop 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE