Pelerinaj in Moldova lui Stefan cel Mare

Pelerinaj in Moldova lui Stefan cel Mare Mareste imaginea.

Pelerinaj in Moldova lui Stefan cel Mare

15 - 17 aprilie 2016

Intalnire la ora 06.30 la Baza Dealului Patriarhiei. Plecare pe traseul: Bucureşti – Buzau –Panciu – Iasi – Vaslui – Barlad - Bucuresti.

Ziua I : Vineri 15.04.2016 Plecare pe traseul mentionat, oprire la Manastirea Brazi ( hram Sf Gheorghe ),ne inchinam la moastele Sf Teodosie de la Brazi, Tecuci - Manastirea Buciumeni ( hram Sf Gheorghe ), continuarea traseului pana la Manastirea Barnova ( hram Sf Gheorghe ) apoi ne deplasam la Catedrala Mitropolitana din Iasi unde ne vom inchina la moastele Sf Cuv Parascheva mult folositoare. Cazare si cina la hotel/pensiune in Iasi. Optional: Ora 19.00 participare la miezonoptica si utrenia la Mrea Vladiceni.

Ziua II : Sambata 16.04.2016 Dupa micul dejun plecam la Manastirea Hlincea, apoi ne intoacem in Iasi pentru a vizita Manastirea Golia, Manastirea Galata si Manastirea Vladiceni unde ne vom intalni cu Pr. Calistrat. Cazare si cina la hotel/pensiune in Iasi, iar seara putem admira Palatul Culturii, M-rea Sfintii Trei Ierarhi si Biserica Sf Nicolae Domnesc.

Ziua III: Duminica 17.04.2016 Mic dejun, deplasare si participare la Sf Liturghie la Catedrala Mitropolitana din Iasi, apoi mergem la Manastirea Hadambu si Manastirea Dobrovat, Vaslui Podul Inalt, popas Crasna- Focsani –Bucuresti.
Tarif : 390 lei /pers./cu DEMIPENSIUNE valabil la un grup de minim 40 de persoane. Pentru un grup mai mic tariful creste cu 30 lei.

Tariful include :
- transport cu autocarul clasificat la 3*;
- 2 nopti cazare la hotel/pensiune, in camere duble/triple ;
- demipensiune ( mic dejun si cina );
- însoţitor de grup teolog.

Tariful nu include :
- intrarile la obiectivele turistice;
- cheltuieli personale.

NOTA: Pentru inscriere se achita la sediul agentiei unde vi se intocmesc documentele, sau online prin transmiterea unui e-mail la : rezervari@avraamtravel.ro in care precizati nume/prenume, CNP, C.I.seria si Nr. adresa si numarul de telefon, iar apoi puteti face transfer bancar sau depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania. Achitarea integrala se face cu 7 zile inainte de plecare.

Agentia de Turism Avraam Travel
Tel : 0731396104 / 0735346967 / Fax : 0318052018
E-mail : rezervari@avraamtravel.ro
www.avraamtravel.ro
https://www.facebook.com/avraamtravel

24 Martie 2016

Vizualizari: 747

Voteaza:

Pelerinaj in Moldova lui Stefan cel Mare 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE