Pelerinaj in Oltenia si la PRISLOP

Pelerinaj in Oltenia si la PRISLOP Mareste imaginea.

“Praznic Sfintii Apostoli Petru si Pavel”
Pelerinaj in Oltenia si la PRISLOP: sa ne rugam la mormantul Parintelui Arsenie Boca

27 - 29 Iunie 2014


Ziua I: Ploiesti - Bucuresti – Pitesti – Ramnicu Valcea – Manastirea Cotmeana: icoana Maicii Domnului imblanzirea tuturor vrajmasilor - Manastirea Frasinei (drumetie 3km) - Manastirea Cozia - Manastirea Turnu, cazare.


Ziua II: Manastirea Bistrita, moastele Sf. Grigorie Decapolitul – Manastirea Hurezi - Transalpina (traversare Muntii Parang - Drumul Regelui) **- Manastirea Lainici: icoana Maicii Domnului grabnic ajutatoare, moastele Sf. Irodion, mormantul Pr. Adrian Fageteanu (cazare in zona).


Ziua III: Hateg - Sfanta Liturghie la Manastirea Prislop, sa ne rugam la mormantul Parintelui Arsenie Boca - Ramnicu Valcea – Pitesti – Bucuresti – Ploiesti.


Pret 150 lei/persoana

Cazarea nu este inclusa: Manastirea Turnu 15-25lei/persoana/noapte, functie de confort si Lainici sau Petrosani pensiune 45lei/pers/noapte si se achita la local (pot exista modificari in ceea ce priveste locul de cazare, in functie de gradul de ocupare).

Observatii: Pretul nu include: vizitarea obiectivelor de pe traseu. Masa se va asigura individual, autocarul opreste pe traseu pentru aprovizionare. Cazarea se face la Manastiri in conditiile oferite de acestea. In functie de disponibilitate locul de cazare se poate modifica. Traseul poate suferi modificari in functie de starea drumurilor, conditiile meteo, cazare etc.

**Soseaua Transalpina se traverseaza numai daca este deschisa traficului in perioada respectiva, in functie de conditiile meteo. In caz contrar se va alege cel mai optim traseu. Locurile in autocar se ocupa in ordinea platii. Nu se admit retrageri si nu se returneaza banii incepand cu trei saptamani inaintea plecarii. Detalii privind programul la:

Informatii si inscrieri:

tel. 0742-268568, 0724-525041

persoana de contact d-na Adriana.

Servicii:

- Transport autocar (aer conditionat, soferi profesionisti).
- Insotitor organizator si preot invitat, relaxare si rugaciune, atmosfera plina de istorie si spiritualitate, participare la Sf. Liturghie
Conditii si informatii privind inscrierea:

pelerinaje_ro@yahoo.com http://www.pelerinaje-la-manastiri.blogspot.com

Plecari din Bucuresti si Ploiesti, Pitesti, Ramnicu Valcea

23 Mai 2014

Vizualizari: 1419

Voteaza:

Pelerinaj in Oltenia si la PRISLOP 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE