PELERINAJ PRISLOP PE TRANSFAGARASAN

PELERINAJ PRISLOP PE TRANSFAGARASAN Mareste imaginea.

PELERINAJ PRISLOP PE "TRANSFAGARASAN"
11 – 12 Iulie 2015

,,Iubirea lui Dumnezeu fată de cel mai mare păcătos e mai mare decât iubirea celui mai mare sfant fată de Dumnezeu.’’ Părintele Arsenie Boca.

Intalnire la ora 06.30 la baza Dealului Patriarhiei. Plecare pe traseul: Bucureşti – Pitesti – Curtea de Arges- Sibiu– Hateg - Ramnicu Valcea – Pitesti - Bucureşti.

Ziua I : Sambata 11.07. Plecare pe traseul mentionat, vom opri la Manastirea Curtea de Arges pentru a ne inchina la moastele Sfintei Mucenite Filofteea, apoi continuarea traseului pe Transfagarasan unde vom vedea Barajul Vidraru, apoi Lacul Balea, Cascada Balea, Manastirea Cartisoara, Casa Memoriala Badea Cartan. Cazare la pensiune/hotel in Orastie/Hunedoara.

Ziua II :
Duminica 12.07. Participare la Sfanta Liturghie la Manastirea Prislop, ne inchinam la mormantul Parintelui Arsenie Boca, vizitam pestera in care s-a nevoit Sfantul Ioan de la Prislop, apoi plecam spre Bucureşti prin Defileul Jiului unde vom vizita Manastirea Lainici, unde se află Moaştele Sfantului Irodion, Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului Grabinic Ajutătoare, si mormantul Parintelui Adrian Fageteanu, apoi Manastirea Bistrita care adaposteste moastele Sfantului Grigorie Decapolitul.

Tarif : 200 lei /pers./ valabil la un grup de minim 40 de persoane, pt. grup mai mic se adauga 10 lei.

Tariful include :
- transport cu autocarul clasificat la 3*;
- cazare o noapte la hotel/pensiune, in camere duble/triple ;
- însoţitor de grup teolog.

Tariful nu include :
– cina 20 Lei.

NOTA:
Pentru inscriere se achita un avans de 50%, la sediul agentiei unde vi se intocmesc documentele, sau online prin transmiterea unui e-mail la : rezervari@avraamtravel.ro in care precizati nume/prenume, CNP, C.I.seria si Nr. adresa si numarul de telefon, iar apoi puteti face transfer bancar sau depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara sa vi se perceapa comision bancar. Achitarea integral se face cu 7 zile inainte de plecare.

Agentia de Turism Avraam Travel
Tel : 0731396104 / 0735346967/ Fax : 0318052018
E-mail : rezervari@avraamtravel.ro
www.avraamtravel.ro
https://www.facebook.com/avraamtravel

03 Iulie 2015

Vizualizari: 1380

Voteaza:

PELERINAJ PRISLOP PE TRANSFAGARASAN 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE