Pelerinaj in Tara Sfanta

Pelerinaj in Tara Sfanta Mareste imaginea.

Itinera Nova va invita la: "CLASSICAL ISRAEL" - PELERINAJ 7 ZILE IN TARA SFANTA

-plecare sigura-

13-19 octombrie 2013

Ziua 1. Sosire pe Aeroportul International Ben Gurion, asistenta la primire. Urcam costa Marii Mediterane pana la Haifa, vizitam frumoasele gradini suspendate Bahai, cat si biserica Stella Marris, muntele Carmel si grota prorocului Ilie. Turul orasului Haifa. Cina si cazare la hotel in Tiberias/ Nazareth.

Ziua 2. Dupa micul dejun mergem la Cana din Galilea, locul unde a avut loc prima minune a lui Iisus. Nazareth, unde Iisus a petrecut copilaria si adolescenta. Vizita la biserica Buna Vestire si la atelierul de tamplarie al Sfantului Joseph. Vizitam Spranceana Muntelui unde conform traditiei a fost dus Iisus dupa ce a vorbit in sinagoga din Nazaret, ca sa fie aruncat de pe munte. Vedere panoramica a Nazaretului si a vaii Armaghedon. Vizita la Muntele Tabor, locul undea  avut loc Schimbarea la fata. Cina si cazare la hotel in Tiberias/ Nazareth.

Muntele Tabor

Ziua 3. Dimineata pe malul Marii Galileei. Turul incepe la Capernaum, vizitand ruinele vechii Sinagogi unde Iisus a predicat si a dat invatatura. Pe Muntele Fericirilor, unde a avut loc Predica de pe munte. Se merge la Tabgha, unde a avut loc miracolul inmultirii painii si pestilor, apoi la Biserica lui Petru si in locul pescuirii miraculoase. Calatorie cu barca pe Marea Galileei asa cum era pe vremea lui Iisus. Dupa pranz vizita la Raul Iordan si la locul de botez - kibutz Yardenit. Plecarea din Tiberias, coboram pa Valea Iordanului. Cina si cazare hotel in Bethlehem.

Ziua 4. Vizitam in Bethlehem, Biserica Nasterii Domnului cu pestera locului de origine, grota Sfantul Jerome si capela Sfanta Ecaterina, campul Pastorilor unde au primit vestea Nasterii. Prin Valea Iordanului mergem la Ierihon cel mai vechi oras din lume, si Qumran, unde au fost gasite manuscrisele de la Marea Moarta. Vizitam Marea Moarta, cu posibila baie in apa sarata. Timp liber pentru plaja si cumparaturi, cosmetice de la Marea Moarta unice in continutul de minerale. Cina si cazare la Bethlehem.

Marea Moarta

Ziua 5. Pelerinajul la Ierusalim incepe urcand pe Muntele Scopus spre Muntele Maslinilor pana la locul Inaltarii. Grota Pater Noster (Tatal Nostru) si cea mai frumoasa vedere panoramica a orasului Ierusalim. Coboram pana la Gradina Ghetimani, Biserica Agoniei, Grota Tradarii si mormantul Mariei. Urcam Muntele Sion. Foisorul unde a avut loc “Cina cea de taina”, mormantul regelui David si manastirea Dormition. Cina si cazare la Bethlehem.

Ziua 6. Dimineata continuam cu Zidul Plangerii si urcam muntele Templului la vest, vizitarea noului oras. Vizita la Muzeul Holocaustului si Parlamentul Israelian (Knesset) pentru a vizita Menorah. Turul Ierusalimului se incheie cu vizita la scaldatoarea Bethesda, intrand prin Poarta Oilor, biserica Sfanta Ana, Capela biciuirii si parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 Statii in care s-a oprit Iisus pe Drumul Crucii, pana la Golgota si Biserica Sfantului Mormant. Cina si cazare la Bethlehem.

450

Ziua 7. Mergem la  Ein Karem locul nasterii lui Ioan Botezatorul si vizitam Betania, unde au locuit Maria, Marta si Lazar, si unde Domnul Iisus a facut minunea invierii lui Lazar. Tel Aviv, frumoasa capitala unde avem timp liber pentru plimbare pe frumoasa faleza si ultimele cumpaturi. Tur panoramic al orasului Tel Aviv si Jaffa-vechi port, acum faimos cartier al artistilor. Plecare la Aeroportul International Ben Gurion. Asistenta personala la formalitatile de imbarcare. Incheierea servicilor. Despartire Shalom si pe curand!!

PRET: 700 euro / persoana cu toate taxele incluse pentru grup de 45 persoane.

Supliment SGL = 147 euro
Grup 35-44 persoane, supliment 25 euro
Grup 25-35 persoane, supliment 70 euro

Pretul include:
 Bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv -Bucuresti cursa directa compania EL AL
 Taxele de aeroport 195 euro
 6 nopti cazare hotel 3*/4*, 6 mic dejunuri si 6 cine bufet la restaurantele hotelurilor
 Transport cu autocar cu aer conditionat in Israel
 Intrarile la obiectivele din program
 bacsisuri - 35 Euro (se achita insotitorului de grup la sosirea in Israel)
 plimbarea cu barca pe Marea Galilee
 Ghid local vorbitor de limba romana in Israel

Pretul nu include :
 asigurarea medicala si asigurare storno, nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate
 pranz unde se va savura pestele Sf. Apostol Petru (15 euro).

ACTE NECESARE: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii;

Pentru detalii si inscrieri va rugam sa ne contactati:

AGENTIA DE TURISM ITINERA NOVA
PLOIESTI STR. ORZARI NR. 6
Licenta de tursim 6079 / 11.05.2011
0720349640
0757 313 667
0244573349
office@avenitvacanta.ro

Pe aceeaşi temă

11 Aprilie 2014

Vizualizari: 5445

Voteaza:

Pelerinaj in Tara Sfanta 3.00 / 5 din 2 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE