Pelerinaj de ziua Sfantului Nectarie

Pelerinaj de ziua Sfantului Nectarie Mareste imaginea.

PELERINAJ IN GRECIA DE ZIUA SF. NECTARIE
+ Insula Corfu cu moastele Sf. Spiridon

Data de plecare: 04.11.2014

Pret: 275 Euro / pers

Pe 9 noiembrie il praznuim pe Sfantul Ierarh Nectarie de la Eghina. "Rugăciunile către Sfântul Ierarh Nectarie Taumaturgul sunt astăzi, în ziua prăznuirii sale, mai intense ca oricând. Credincioşii de pretutindeni se închină sfintelor sale moaşte din Eghina (Grecia), dar şi de la Mănăstirea "Radu Vodă" din Bucureşti. Dragostea lor faţă de Sfântul Taumaturg este nemăsurată, acesta ajutându-i în necazuri şi boli. Ori de câte ori simt nevoia, oamenii vin şi îşi pleacă genunchii la rugăciune cu convingerea că sfântul îi ajută şi le schimbă vieţile în bine. Şi aşa şi este".

Ziua 1 Plecare la ora 15:30 din Rm. Valcea pe traseul Pitesti - Bucuresti ( Parcul Izvor – ora 19:30) - Ruse – Sofia – Promahonas.

Ziua 2 Sosire in Grecia si continuarea drumului spre Igoumenitsa pentru imbarcare pe ferry-boat . Traversare cu ferry-boat-ul in insula Corfu. Cazare in Corfu hotel 3*.

Ziua 3 Mic dejun. Vizitam: Catedrala care adaposteste moastele Sf. Spiridon, Mitropolia cu moastele Sf. Imparatese Teodora, Mrea. Sf. Muc. Paraschevi ( aici se afla Mana Dreapta a Sf. Muc. Paraschevi si icoana facatoare de minuni ) si Mrea. Paleokastrita (icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului). Cazare in Corfu hotel 3*

Ziua 4 Mic dejun. Traversare cu ferry-boat-ul catre Igoumenitsa si continuarea drumului spre Kalambaka.Vizitarea unui Atelier de Icoane Bizantine (unde veti asista la procesul de fabricare a icoanelor ). Vizitarea Complexului Monahal Meteora ( se viziteaza 1 manastire ). Cazare in Kalambaka hotel 3*.

Ziua 5. Mic dejun. Participare la Sf. Liturghie in Kalambaka. Plecare spre Insula Eghina - traversare cu ferry-boat-ul Pireu – Eghina. Oprire la Mrea Sf Treime pentru a ne inchina la moastele Sf. Nectarie. Cazare in insula Eghina hotel 2*/3*.

Ziua 6 Mic dejun. Participare la Sf. Liturghie de la Mrea Sf Treime ( moastele Sf. Nectarie). Traversam cu ferry-boat-ul ( Eghina – Pireu), facem un tur panoramic cu autocarul al Atenei, iar apoi ne indreptam spre Nea Makri pentru a vizita Mrea Efrem cel Nou. Cazare in insula Evia hotel 3*

Ziua 7. Mic dejun. Vizita la Mrea Makrimallis - moastele Sf Partenie. Vizita la Biserica Sf. Ioan Rusul unde ne inchinam la moastele Sf Ioan Rusul. Traversare cu ferry-boat-ul. Oprire la Mrea Kato Xenia unde se afla o parte din Braul Maicii Domnului si Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului. Cazare in Paralia Katerini hotel 3*

Ziua 8. Mic dejun. Vizitam Mrea Efrem Sirul si Mrea Dyonissos, situate la poalele Mt. Olimp. Plecare spre tara cu oprire in Salonic – al doilea oras ca marime al Greciei – unde vizitam Catedrala Sf. Dimitrie cu moastele Sf. Dimitrie Izvoratorul de Mir si ale Sf. Anisia.. Continuarea drumului spre tara si sosire in functie de formalitatile vamale si conditiile de trafic.

Pret: 275 Euro / pers

Pretul include: transport cu autocarul ; 6 nopti cazare in hotel ( camere duble si triple) ; 6 mic dejunuri ; preot insotitor, ghid insotitor ; toate traversarile cu ferry-boat-ul.

Pretul nu include: asigurarea medicala ( 35 lei ) intrarea la Meteora ( 3 Euro) ; orice alt serviciu care nu este mentionat la rubrica “ pretul include”.


TRANSFER GRATUIT DIN DIN RM VALCEA SI PITESTI
SUNRISE TURISM
GSM: 0040 0721.58.53.58 ; 0760.52.88.11
contact@sunriseturism.ro
sunriseturism@yahoo.com
www.sunriseturism.ro
www.centruldepelerinaje.ro

Pe aceeaşi temă

09 Octombrie 2014

Vizualizari: 2269

Voteaza:

Pelerinaj de ziua Sfantului Nectarie 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE