Pelerinaj Grecia, de ziua Sfantului Nectarie

Pelerinaj  Grecia, de ziua Sfantului Nectarie Mareste imaginea.

PELERINAJ GRECIA

6 – 11 noiembrie 2015

TARIF: 259 EURO
(loc in camera dubla sau tripla)


ZIUA 1- 6 noiembrie 2015

Plecare din Iasi la ora 04.00 de la Palatul Culturii.Imbarcari de pe traseu. Daca timpul ne permite, ne oprim la Basarabov, locul vietuirii Sf Dimitrie Basarabov. Cazare Sandanski, granita bulgaro-greaca.

ZIUA 2 – 7 noiembrie 2015
Sosire in Grecia. Vizitarea Manastirii Suroti langa Salonic, unde se afla Mormantul Sf. Paisie Aghioritul si Moastele Sf. Arsenie Capadocianul. Ne indreptam spre Salonic. Ne inchinam la Sf Dimitrie – Marele Mucenic, Sf Mc. Anisia, la Sf Grigorie Palama din Catedrala Mitropolitana, Sf Vasilie cel Nou din Biserica Agia Sofia. Avem un tur panoramic pe traseul – P-ta Aristotel, Agora Romana, Rotonda, B-dul Egnatia, Arcul lui Galerius, Turnul Alb, statuia ecvestra a lui Alexandru cel Mare. Trecem prin Valea Tembi, si ne vom opri pentru a ne inchina la Biserica, Sf Moaste si Izvorul Sf Mc Paraskevi. Cazare Kalambaka.

ZIUA 3 – 8 noiembrie 2015
Mic dejun. Dimineata ne indreptam spre a ne incanta cu spectacularul Complex Monahal Meteora; se va vizita doar o manastire, unde vom si participa la Sf Liturghie. Apoi vom merge catre Atelierul de Icoane Bizantine Zindros, unde ni se vor dezvalui tainele pictarii icoanelor. Seara, optional (5 euro), se poate face un tur de Atena pentru a admira Palatul Parlamentului, Monumentul Soldatului Necunoscut, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Piata Omonia. Ne indreptam catre Portul Pireu pentru a traversa cu ferry-boat-ul in insula Eghina, denumita si insula fisticului. Cazare Egina.

ZIUA 4 – 9 noiembrie 2015
Mic dejun. Asistam la Sf Liturghie, de hramul Sf Nectarie. Ne inchinam la moastele Sf Nectarie Taumaturgul, mormantul lui si chilia acestuia. Traversare cu ferry inapoi spre continent. Facem o oprire si in orasul Nea Makri, spre a ne inchina la moastele Sf Mc Efrem cel Nou, izvor de minuni si grabnic ajutator in ultimii ani. Cazare Evia .

ZIUA 5 – 10 noiembrie 2015
Mic dejun . Dimineata pornim catre Prokopie, si ne vom inchina la Sf Mc Ioan Rusu. Optional, putem sa ne abatem la Makrimalis, pentru a ne inchina la moastele Sf Partenie, vindecatorul de boli grele si grabnic ajutator. Traversare cu ferry-boat-ul in partea continentala. Vizita la Manastirea Katoxenia, unde se afla o parte din Braul Maicii Domnului, multe alte Sfinte Moaste, papuceii Sf Spiridon si Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului Straina. Cazare Paralia Katerini.

ZIUA 6 – 11 noiembrie 2015
Mic dejun. Ne indreptam catre casa. Optional (5 euro/persoana) se poate vizita Manastirea Rila, monument UNESCO, unde sunt moastele celui mai iubit sfant al bulgarilor, Sf. Cuv. Ioan Rilski, mult apreciat de Sf Ioan Kronstadt. Sosire in Romania a doua zi, in functie de trafic si formalitatile vamale.

Nota:
Excursia trebuie achitată integral cu cel puţin 21 zile înaintea plecării.

Tariful este stabilit pentru un număr minim de 45 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful va fi majorat .

Categoria hotelurilor este cea atribuită în Grecia.

Documente necesare călătoriei: carte de identitate (nu se accepta buletin vechi cu foi) sau paşaport valabil cel putin 6 luni de la data iesirii din tara.

Distributia camerelor la hotel se face de catre receptie; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie , asistat de insotitorul de grup.

Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar, frigider, seif, etc); solicitati receptionerului in momentul cazarii informatii asupra acestor aspecte.

În cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu, agenţia nu işi asumă responsabilitatea.

Prezentul document constituie parte din contract.


Servicii incluse:
- transport cu autocar clasificat 3* cu aer conditionat, scaune rabatabile, sistem audio-video ;
- taxe de autostrada, poduri, tuneluri, parcari, carte verde, ferry-boat ;
- bilete individuale pentru ferry-boat (3 traversari);
- 5 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*;
- insotitor de grup din partea agentiei;
- preot , lider spiritual de pelerinaj.

Servicii neincluse:
- intrarea la manastirile de pe Meteora ( 3 euro/pers/manastire) ;
- asigurare medicala (nu este obligatorie)
- asigurare storno (nu este obligatorie)
- alte cheltuieli ce nu sunt mentionate la Servicii incluse

AGENTIA DE PELERINAJ
SC Samaria Turism SRL
CUI 22404549
Iasi , str Arcu nr 1, Bloc Tarom, parter

Tel/fax:0232226350
Mobil:0729.849.665

www.agentia-de-pelerinaj.ro
info@agentia-de-pelerinaj.ro

Pe aceeaşi temă

30 Ianuarie 2015

Vizualizari: 666

Voteaza:

Pelerinaj Grecia, de ziua Sfantului Nectarie 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE