'RAVASITUL OILOR' - BRAN 2015

 'RAVASITUL OILOR' - BRAN 2015 Mareste imaginea.

FESTIVALUL BRANZEI SI PASTRAMEI 'RAVASITUL OILOR' BRAN 2015

Plecari: Sambata 26 Septembrie 2015

Duminica 27 Septembrie 2015


,, Calatorind cu Dumnezeu, gasesti drumul catre sufletul tau ’’

Intalnire la ora 06.30 baza Dealului Patriarhiei. Plecare pe traseul : Bucureşti – Ploieşti - Sinaia – Buşteni - Predeal – Rasnov - Bucureşti.
Se vizitează :

1. Se viziteaza Cetatea Rasnov - Cetatea Râșnov este ansamblul fortificat situat pe dealul calcaros aflat la sudul orașului Râșnov din județul Brașov, unul din cele mai bine păstrate ansambluri fortificate din Transilvania.

Cele mai vechi structuri păstrate până în prezent datează din secolul al XIV-lea, probabil pe locul fortificației din lemn ridicate de Cavalerii Teutoni la începutul sec. al XIII-lea.

2. Participare la ,,Festivalul Branzei si Pastramei’’ numit ,,RAVASITUL OILOR’’ de la BRAN Sept. 2015

Cu o traditie de sute de ani in oierit, Branul este una dintre cele mai incarcate zone din tara de traditii si obiceiuri pastorale. Venirea toamnei marcheaza coborarea turmelor de pe crestele maiestuoase ale muntilor care pe pacursul verii tin loc de casa atat ciobanilor cat si oilor. Fiind unul dintre punctele de referinta in ciclul pastoral, coborarea oilor din munti , reprezinta un prilej de bucurie pentru intreaga comunitate. Ravasitul oilor este o sarbatoare care aduna deopotriva atat localnicii zonei cat si turistii. Cu aceasi veselie ca acum cateva sute de ani si anul acesta cei mai iscusiti ciobanii braneni se vor aduna sa sarbatoreasca acest eveniment. Vor aduce de acasa cele mai gustoase produse din lapte, renumita branza in coaja de brad, telemea, urda dulce, cas si pastrama cea mai buna. Se vor mandri cu cele mai frumoase animale ce le au in gospodarie. Nu vor lipsi de la eveniment muzica, dansul si buna dispozitie. Toti iubitorii de munte, traditii si mancare naturala, sunt asteptati in perioada 25-27 septembrie 2015 pe Paltoul Inima Reginei de la Bran sa sarbatoreasca Ravasitul Oilor. Organizatorii promit un program plin de surprize. In prima zi va asteptam cu expozitie gastronomica, degustare de produse traditionale, serbare campeneasca. Duminica va invitam sa admirati cele mai frumoase animale din gospodariile noastre, veti cunoaste cei mai harnici gospodari braneni si va veti inveseli la seara campeneasca.

Tarif : 80 lei /pers valabil la un grup de minim 40 de persoane. Pentru un grup mai mic de 40 persoane, tariful excursiei creste cu 10 lei.

Tariful include :
- transport cu autocarul clasificat la 3*;
- însoţitor de grup.

NOTA:
Pentru inscriere se achita un avans de 50%, la sediul agentiei unde vi se intocmesc documentele, sau online prin transmiterea unui e-mail la : rezervari@avraamtravel.ro in care precizati nume/prenume, CNP, C.I.seria si Nr. adresa si numarul de telefon, iar apoi puteti face transfer bancar sau depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara sa vi se perceapa comision bancar. Achitarea integral se face cu 7 zile inainte de plecare

Agentia de Turism Avraam Travel
Tel : 0731396104 / 0735346967/ Fax : 0318052018
E-mail : rezervari@avraamtravel.ro
www.avraamtravel.ro / https://www.
facebook.com/avraamtravel

 

.

10 August 2015

Vizualizari: 4698

Voteaza:

'RAVASITUL OILOR' - BRAN 2015 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE