As vrea sa te cunosc mama

5 octombrie: Astazi a inceput viata mea. Parintii mei inca nu stiu. Sunt mai mica decat un sambure de mar, dar sunt eu insami, o fiinta umana. Si desi sunt atat de putin formata, e sigur ca voi fi fetita. Voi avea ochi albastri si stiu ca voi iubi florile.19 octombrie: Am mai crescut putin, dar sunt prea mica si nu pot face nimic. Mama face aproape totul pentru mine. Ceea ce este curios este faptul ca nu stie ca ma poarta in pantece si ca ma hraneste din sangele ei.

25 octombrie: A inceput sa mi se formeze gura. Ia ganditi-va putin! Peste un an, am sa rad, mai tarziu am sa vorbesc. Cine poate sustine ca nu sunt o adevarata persoana? Sunt cineva; asa cum firmitura de paine, oricat de mica ar fi, este, totusi paine.

27 octombrie: Inima mea a inceput sa bata. Ca a ta mama: tap-tap, tap-tap. Si va bate mereu pana ce eu voi vorbi si voi muri. Dar eu sunt la inceputul existentei mele, nu la sfarsit.

12 noiembrie: Au inceput sa mi se formeze minuscule degete la mainile mele. E de mirare cat sunt de mici si de minunate. Ele vor sti sa mangaie un caine, sa arunce o minge, sa culeaga o floare… Poate intr-o zi vor picta un tablou?

20 noiembrie: Astazi, pentru prima oara, doctorul i-a spus mamei ca eu sunt acolo, plina de viata… Esti fericita mama?

25 noiembrie: Tatal meu si mama mea nici nu stiu ca sunt o fetita. Poate ei isi doreau un baiat. Dar eu o sa le fac o surpriza. O sa ma cheme Ecaterina, ca pe mama!

10 decembrie: Mi s-a format fata. Sper sa seman cu mama.

13 decembrie: Am inceput chiar sa vad, dar e inca intunecat in jur. In curand, ochii mei se vor deschide la lumina soarelui, a florilor, a copilasilor. N-am vazut inca marea, muntii sau curcubeul. Oare cum or fi in realitate? Si tu, mama, cum esti in realitate?

24 decembrie: Mama, aud cum iti bate inima. Ti-e frica de ceva! Eu sunt cu tine… O sa ai o fetita frumoasa si voinica, ai sa vezi! Abia astept sa ma cuibaresc in bratele tale, sa te privesc in ochi. Si tu ma astepti cum te astept si eu, nu-i asa?

29 decembrie: Mama, mama de ce i-ai lasat sa puna capat vietii mele? Am fi fost asa de fericite impreuna!…

.

15 Ianuarie 2012

Vizualizari: 7927

Voteaza:

As vrea sa te cunosc mama 5.00 / 5 din 1 voturi. 2 review utilizatori.

Comentarii (2)

  • ARUXANDEI PETRONELPostat la 2012-01-16 13:31

    foarte frumoase cuvinte spuse de un inger de fetita copii sunt o binecuvantare fie baiat sau fata.haideti sa spunem impreuna: STOP AVOTRURILOR!!!! CA DOMNUL IISUS HRISTOS a spus lasati copii sa vina la mine

  • Mihai Andrei MaracinaruPostat la 2012-01-16 10:07

    IArta.ne Doamne Iisuse Hristose te rugam pentru avorturile facute pentru uciderile de prunci si te rugam ajuta.ne sa aducem roada vrednica de pocainta,ajuta.ne cu mila ta sa ne putem indrepta faptele cele rele,ajuta.ne sa adoptam un suflet si sa.l crestem,in locul celui pe care l.am omorat!Amin.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE