Ce urmeaza... dupa criza mondiala ?

Ce urmeaza... dupa criza mondiala ? Mareste imaginea.

Ce urmeaza... dupa criza mondiala ?

Lumea si liderii lumii vorbesc deja despre depasirea crizei financiare. Va fi sau nu va fi, vom vedea. Dar altceva cred ca trebuie sa remarcam, si anume: dupa fiecare criza importanta, s-a constituit un ORGANISM care pe viitor sa preintampine repetarea acelor crize.

Dupa primul Razboi Mondial s-a constituit Liga Natiunilor. Dupa al doilea Razboi Mondial s-a constituit Organizatia Natiunilor Unite - ONU. Dupa nu stiu ce, s-a constituit NATO.

Tin ziarul intr-o mana si Biblia in cealalta, ca sa vad cam pe unde suntem... Cu ceva vreme in urma, ONU a acordat NATO drept de actiune oriunde pe planeta, in numele pacii. Cand am citit in ziar stirea cu ONU - organizatie pentru pace, care da puterea sa catre NATO - organizatie militara, nu am putut sa nu iau repede Biblia si sa citesc versetul din Apocalipsa cu Fiara si Balaurul.

Oare cum era textul acela din Apocalipsa: "Fiara pe care am vazut-o [...] Balaurul i-a dat [Fiarei] puterea lui si scaunul lui si stapanire mare. [...] Si tot pamantul s-a minunat mergand dupa fiara. Si s-au inchinat balaurului, fiindca i-a dat fiarei stapanirea; si s-au inchinat fiarei, zicand: Cine este asemenea fiarei si cine poate sa se lupte cu ea?” (Apocalipsa 13)

Eu nu fac interpretari ale Apocalipsei, ci doar ma gandesc cu uimire la ce se intampla.

Dar m-am bucurat cand am citit mai departe: “Am vazut ca o mare de cristal, amestecata cu foc, si pe biruitorii fiarei si ai chipului ei si ai numarului numelui ei, stand in picioare pe marea de cristal si avand alautele lui Dumnezeu. Si ei cantau Cantarea lui Moise, robul lui Dumnezeu, si cantarea Mielului, zicand: Mari si minunate sunt lucrurile Tale, Doamne Dumnezeule, Atottiitorule! Drepte si adevarate sunt caile Tale, Imparate al neamurilor!” (Apocalipsa 15)

Nu stiu daca despre NATO, ONU sau alte organisme este vorba in Apocalipsa. Poate este vorba despre rautatea din inima mea, despre razvratirea omului impotriva lui Dumnezeu, habar n-am. Oricum ma astept sa se infiinteze dupa criza actuala un ORGANISM, un GRUP, o ORGANIZATIE, ceva cu PUTERI MONDIALE.

Atunci ridicati-va ochii spre Cer... Domnul este aproape !

Cu siguranta Domnul este aproape !

Ioan Ciobota

Despre autor

Ioan Ciobota Ioan Ciobota

Editor
38 articole postate
Publica din 19 Februarie 2010

Pe aceeaşi temă

31 Iulie 2012

Vizualizari: 1505

Voteaza:

Ce urmeaza... dupa criza mondiala ? 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE