Cine-mi va apara numele meu bun ?

Cine-mi va apara numele meu bun ? Mareste imaginea.

Cine-Mi va apara numele Meu bun ?

Sfanta Evanghelie dupa Matei, capitolul 28:

Dupa invierea Mantuitorului Iisus Hristos, “ingerul Domnului, coborand din cer si venind, a pravalit piatra si sedea deasupra ei. [...] Si de frica lui s-au cutremurat cei ce pazeau si s-au facut ca morti. [...] Iata unii din straja, venind in cetate, au vestit arhiereilor toate cele intamplate. Si, adunandu-se ei impreuna cu batranii si tinand sfat, au dat bani multi ostasilor, zicand: Spuneti ca ucenicii Lui, venind noaptea, L-au furat, pe cand noi dormeam; si de se va auzi aceasta la dregatorul, noi il vom indupleca si pe voi fara grija va vom face. Iar ei, luand argintii, au facut precum au fost invatati. Si s-a raspandit cuvantul acesta printre iudei pana in ziua de azi."

Si s-a raspandit cuvantul acesta printre iudei pana in ziua de azi !

Ce interesant !

Pare ca pe Dumnezeu nu-L intereseaza deloc aceasta minciuna, nici nu se "agita" sa ii contracareze efectele. Oare de ce nu-Si apara “numele bun”? De ce ii lasa pe unii oameni sa creada inca, sincer, aceasta minciuna? De ce nu face nimic impotriva acestei minciuni? Ca au trecut 2000 de ani si zeci de generatii au fost intoxicate de aceasta minciuna.

Aplicatie: Nu-mi pasa ce spun altii despre mine sau numele meu bun. Ma intereseaza doar sa fiu intr-o relatie buna cu Dumnezeu. Adevarul tot va iesi la iveala... chiar daca uneori doar dupa 2000 de ani. Sau poate uneori doar in Cer se va cunoaste adevarul despre cum am trait sau cum... am murit.

Ioan Ciobota

Despre autor

Ioan Ciobota Ioan Ciobota

Editor
38 articole postate
Publica din 19 Februarie 2010

01 Iunie 2010

Vizualizari: 859

Voteaza:

Cine-mi va apara numele meu bun ? 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE