Cum sa treci mai usor peste pierderea unei persoane dragi?

Cum sa treci mai usor peste pierderea unei persoane dragi? Mareste imaginea.

Oricât ai încerca să te pregătești dinainte, moartea unei persoane dragi nu se petrece niciodată ca un eveniment pe care îl poți accepta cu ușurință. Este la fel de dureros să pierzi pe cineva în floarea vârstei ca atunci când trebuie să-ți iei la revedere de la bunici deoarece nu durata de timp petrecută cu o persoană pe care o iubești ci calitatea sa contează. Există însă și câteva lucruri care deși în realitate nu pot schimba situația, o pot face mai ușoară, ajutându-te să te reculegi și să te vindeci mai repede.

Agențiile de pompe funebre

O agenție de servicii funerare îți poate lua de pe cap grija pregătirilor pentru înmormântare a persoanei decedate și, în principiu, cam tot ceea ce implică ultimul drum. Știai că o agenție de servicii funerare cu experiență poate obține în schimbul tău chiar și ajutorul de înmormântare oferit de la stat?

Dacă nu vrei și în primul rând, dacă nu te simți în stare să te lupți cu birocrația și să aplici de unul singur pentru ajutorul de înmormântare, Agenția Funerară Paul, o agenție de servicii funerare București cu peste 20 de ani de experiență în domeniu, poate face acest lucru în locul tău pe baza talonului de pensie al persoanei decedate. În plus, se poate ocupa chiar și de pregătirea pentru parastas și achiziția și gătirea alimentelor ce urmează a fi date de pomană.

Memorii și amintiri

Când ți se face dor de o persoană dragă, trecută în neființă, acordă-ți câteva clipe pentru rememorarea momentelor petrecute împreună. Caută fotografii, mergi în locurile pe care obișnuiați să le vizitați sau pur și simplu închide ochii și deapănă amintiri.

În acest fel, chiar dacă moartea v-a despărțit, vei simți din nou aproape sufletul pe care l-ai pierdut și vei învăța să apreciezi mai mult timpul petrecut cu celelalte persoane la care ții.

Comunicare

Dacă simți nevoia să vorbești despre greutățile prin care treci, vorbește! Comunică din plin cu familia și prietenii, iar dacă simți că nici așa nu începi să te vindeci, apelează chiar și la ajutorul unui profesionist.

Mai ales dacă ați fost foarte apropiați, să treci mai departe peste moartea cuiva drag nu este simplu pe cont propriu și atunci este bine să apelezi la toate resursele de care dispui, punând un deosebit accent pe comunicare.

Articol realizat de PSK

Pe aceeaşi temă

11 Iunie 2021

Vizualizari: 414

Voteaza:

0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

moartea inmormantarea

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE