Femeie, nu virtutile tale le doresc !

Femeie, nu virtutile tale le doresc ! Mareste imaginea.

Femeie, nu virtutile tale le doresc !

“Nu imi spune nimic. Iti cunosc mizeria, necazurile, luptele si ispitele sufletului tau. Iti cunosc si stiu lasitatea pacatelor tale. Dar, cu toate acestea, iti spun: "Iubeste-ma asa cum esti tu! Da-mi inima ta!” Daca o sa astepti ca sa devii un inger ca sa mi te daruiesti, atunci n-ai sa ma iubesti niciodata! Chiar cand esti las, fricos, neincrezator in trairea dragostei, chiar cand ai sa recazi in acele pacate pe care nu ai vrea sa le mai faci, Eu nu iti dau voie sa nu ma iubesti. Iubeste-ma asa cum esti tu, in orice moment si in orice situatie te-ai afla, in fidelitate sau tradare, in ravna sau in uscaciune. Tu iubeste-ma asa cum esti.

Eu vreau sa ma poti iubi din putina si saraca ta inima. Daca astepti pana cand ai sa fii desavarsit ca sa ma poti iubi, atunci n-ai sa ma iubesti niciodata. N-as putea sa fac eu oare din fiecare fir de nisip un serafim, un inger care sa straluceasca de curatie si dragoste?! Nu sunt eu Domnul Dumnezeu care a creat toate si pot totul?! Omule, ti-ai dat tu viata pentru lume din dragoste pentru oameni, sau ai murit din iubire pentru mine? Atunci din ce motiv nu ma lasi sa te iubesc? Fiul meu, lasa-ma sa te iubesc, eu iti vreau inima care este lacasul meu.

Desigur, cu timpul am sa te schimb, insa chiar pana atunci iubeste-ma asa cum esti tu, fiindca eu te iubesc cu toate ca esti asa. Eu vreau ca dragostea ta pentru mine sa se nasca din putina si saraca ta inima, din adancul neputintei si a murdariei tale. Eu te iubesc si cand esti slab si necurat. Nu vreau o dragoste izvorata si hranita din mandria virtutilor tale, ci dintr-o inima smerita pe care eu o pot curati oricand. N-am nevoie de talentele tale, de intelepciunea ta. Eu vreau doar sa ma iubesti si sa lucrezi cu dragoste pentru mine.

Nu virtutile tale le doresc. Daca ti le-as da, tu esti asa de slab si mandru, incat ele ar hrani amorul tau propriu si nu m-ai cinsti pe mine. Deci ele sa nu fie un motiv pentru care nu ma cauti si stai departe de mine. Aproprie-te cu dragoste. Unui fier ruginit flacarile, nu numai ca i-ar curata rugina, dar l-ar face incandescent. Iubeste-ma si pacatele se vor arde, iar tu vei fi fericit. Iubeste-ma nu numai ca sa fii curat, caci asta ar fi din nou o mandrie pentru tine, ci pentru ca eu vreau sa ma odihnesc in inima ta.

Astazi eu stau la usa inimii tale ca un cersetor. Eu, singurul, adevaratul Imparat si Domn. Eu bat si astept. Grabeste-te sa-mi deschizi prin umilinta. Nu-mi adu ca motive saracia ta. Daca ti-ai cunoaste-o pe deplin si in adanc, ai muri de durere. Dar ceea ce m-ar durea pe mine ar fi ca tu si acum sa te indoiesti de mine, de iubirea pe care o am pentru tine. Crede ca eu pot totul… si tu nu poti nimic fara mine.

Sa nu te increzi in tine fara mine caci, astfel, o sa fiu nevoit sa te las in cadere in masura in care tu te apreciezi. Nu te framanta ca nu ai virtuti, am sa-ti dau Eu sfintenia mea. Deschide-ti inima prin pocainta si primeste-ma in potirul sufletului tau prin trupul si sangele meu pe care, in dar, ti-l dau la Sfanta Liturghie. Atunci o sa te fac sa intelegi totul si sa ma iubesti mai mult decat iti poti inchipui.

Lasa sa curga sangele meu in sangele tau si sa bata inima mea in inima ta. Eu ti-am dat-o pe Sfanta si Preacurata mea Mama. Lasa sa treaca totul prin inima ei curata, astfel incat sa poata mijloci pentru tine. Si acum du-te! Eu sunt cu tine!”

Despre autor

Putincredincioasa Putincredincioasa Putincredincioasa Putincredincioasa

Colaborator
6 articole postate
Publica din 20 Martie 2010

26 Martie 2010

Vizualizari: 5394

Voteaza:

Femeie, nu virtutile tale le doresc ! 0 / 5 din 0 voturi. 2 review utilizatori.

Comentarii (2)

  • Yrena IrinaPostat la 2011-10-22 11:36

    nu mai am cuvinte,mi-au dat lacrimile! si nu ma mai pot opri...Intradevar sunt cuvinte foarte patrunzatoare si ma bucur ca le-am descoperit si le-am inteles mesajul! Domnul mi le-a scos in cale!

  • Laura OneasaPostat la 2010-07-03 13:47

    Cuvintele astea sunt asa patrunzatoare... Doamne slava tie ca ne iubesti atat de mult chiar plini de mocirla pacatului:( Doamne tu ne iubesti oricum am fii noi.. nu suntem vrednici sa ti multumim iarta ne Tata Sfant din cer... ajuta ne sa te iubim mai mult in fiecare zi

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE