Minunea Sfantului Nectarie Taumaturgul

Minunea Sfantului Nectarie Taumaturgul Mareste imaginea.

Eu insami sunt o minune a Sfantului Nectarie, prin prisma faptului ca sunt in viata! Cu permisiunea dvs. va voi povesti cum Sfantul Nectarie s-a indurat de mine si m-a salvat.

In anul 2006, cu voia Bunului Dumnezeu, eu si sotul meu, am hotarat sa ne unim in Sfanta Cununie, la Manastirea Radu Voda, din Bucuresti.

Cu trei luni inaintea nuntii, am fost sfatuita de catre medicul meu ginecolog sa-mi faca o biopsie a unei rani facute pe colul uterin. In speranta ca voi rezolva aceasta problema medicala (dorindu-ne cu ardoare copii) am acceptat sa fiu operata. Dupa interventie rana mea a inceput sa sangereze zilnic din abundenta, iar medicul era depasit de situatie. Cert e ca medicul care m-a operat a intrat prea adanc atunci cand mi-a facut biopsia si rezultatul a fost dramatic. Mi-au fost administrate scheme de tratamente care mai decare mai complexe pt. a-mi opri sangerarea insa fara rezultat.

La cei 25 de ani ai mei ajunsesem cazul spitalului Titan (Sfintii Imparati Constantin si Elena). Eram data din garda in garda de catre medici. M-am plimbat pe la diversi medici din spitale precum Filantropia, Cantacuzino, dar si la o puzderie de cabinete particulare. Nimeni nu dadea de cap. Timp de 3 luni am fost  mai mult moarta decat vie si ma zbateam sa traiesc printre tratamente si perfuzii.

Parintele care-mi facea Sfestania casei, mi-a povestit de Sfantul Nectarie, indrumandu-ma sa-mi cumpar carte cu minunile sfantului si cu acatistul sfantului si sa ma rog.

Astfel am realizat ca eu urma sa ma casatoresc in biserica unde moastele sfantului sunt depuse. I-am zis sotului meu sa mergem sa ne spovedim acolo la parintele Teoctist, cel care urma sa ne si oficieze slujba si sa ne rugam la racla sfantului.

Timpul se scurgea, zilele pana la nunta erau numarate iar eu nu mai iesem din spital si nu mai reuseam sa o scot la capat. Au mai urmat inca 2 interventii in incercarea doctorilor de a-mi opri sangerarea, dar in zadar. Eram disperata !

In ziua nuntii mai rau ca niciodata! Nu reuseam sa stau pe scaun sa ma aranjeze coafeza. Alaiul era aproape de a sosi si eu rau si din ce in ce mai rau! Noi aveam programata ceremonia la ora 17.30, fiind duminica dupa-amiaza, eram ultima nunta de oficiat dupa care urma sa se tina in sfanta manastire slujba de duminica seara. Ei bine... totul s-a dat peste cap ca sa-mi fie totul potrivnic si s-a decalat programul astfel incat am intrat in biserica la ora 20.00 (slujba de duminica s-a tinut intr-un paraclis al seminarului, astfel incat sa ne poata cununa si pe noi).

Timp de aproape 3 ore de intarziere.... eu mi-am spalat de nenumarate ori rochia alba de mireasa, si ma rugam cu ardoare asa: "Doamne, ajuta-ma sa ma pot cununa in Biserica Ta si apoi faca-se voia Ta. Sfinte Nectarie, Ocrotitorule, ajuta-mi! Tine-ma in putere si la slujba, ca dupa aceea chiar de-ar fi sa mor, macar pe lumea cealalta sa ma bucur de sotul meu."

Cu mare efort am reusit sa stau in picioare la slujba. La final, fericirea mea se citea pe fata astfel incat  o doamna ce asistase la slujba, fara a ne cunoaste, a venit la mine si m-a rugat sa-i dau din buchetul meu de mireasa o floare pt. ca "Dumnezeu sa se induplece si sa-i dea si ei fericirea de care ma bucuram eu" ( acestea-s cuvintele dansei).

Dupa aceea am plecat spre local ca mai apoi dupa primirea invitatilor in restaurant sa pot pleca  la urgenta. Sub pretextul ca mireasa a fost furata eu am ajuns la camera de garda a spitalului Filantropia, unde prietena mea lucreaza. Dupa un bandijoament si un algocalmin am plecat inapoi la local. Ceasul se apropia de 12.00 noaptea si eu incepeam sa ma simt din ce in ce mai bine. Dupa 12 noaptea, s-a intamplat minunea ! Ca prin farmec, m-am inzdravenit si hemoragia s-a opit pe data fara ca vreodata sa mai am probleme de acest gen.

Iata, au trecut aproape 5 ani, si nici pana-n ziua de astazi cadrele medicale nu -si explica cum de s-a putut intampla ca din senin sa se opreasca fara nici un ajutor omenesc (cand ei au incercat zeci scheme de medicamentatie).

Multumesc bunului Dumnezeu, Maicii Sale si Santului Nectarie pentru tot ajutorul primit, precum si tuturor sfintilor mari si mici de peste an. Rugati-va si nu deznadajduiti, deoarece puterea divina este nemarginita si dragostea nesecata!

Cu respect, Monica.

Despre autor

monica monica monica monica

Colaborator
1 articole postate
Publica din 14 Ianuarie 2011

Pe aceeaşi temă

01 August 2012

Vizualizari: 3273

Voteaza:

Minunea Sfantului Nectarie Taumaturgul 5.00 / 5 din 2 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE