Mobila Simex la Salonul International de Mobila

Mobila Simex la Salonul International de Mobila Mareste imaginea.

Mobila Simex la Salonul International de Mobila, Echipamente si Accesorii, BIFE-SIM 2015

Mobila Simex are deosebita onoare sa va invite, in perioada 19-23 septembrie 2015, la Salonul International de Mobila BIFE-SIM 2015 – eveniment cu titlu de referinta in industria mobilei din Romania!


Participarea companiei Mobila Simex la BIFE-SIM a devenit deja o traditie, acest targ constituind un cadru propice prin care ne refirmam in fiecare an atentia si angajamentul fata clienti si vizitatorii expozitiei, venind in intampinarea dorintelor si asteptarilor acestora printr-o paleta diversificata de colectii, care corespund celor mai inalte gusturi.

Colectia Poesis

Spectrul larg de modele si finisaje noi si de foarte buna calitate pe care le aducem in atentia vizitatorilor an de an ne confera un plus semnificativ de valoare in piata si ne propulseaza in topul preferintelor clientilor. De accea, si in editia din acest an a Salonului International de Mobila BIFE-SIM, ne propunem sa acoperim preferintele celor care vor trece pragul Standului Simex din Pavilionul C2, printr-o abordare inovatoare, dar care pastreaza semnatura bunului gust si a calitatii deosebite, care au consacrat brandul Simex in randul iubitorilor mobilei de arta. 

Colectia Firenze

 Anul acesta, vom prezenta atat colectii noi, cat si completari la colectiile deja consacrate si apreciate de atatia ani de clientii nostri fideli. Plasma Cleopatra Lux, ornementata integral cu sculptura executata manual, constituie o noutate mult asteptata si reprezinta o completare la colectia omonima, care s-a impus in topul preferintelor clientilor prin design-ul de lux, cu adevarat somptuos, datorita faptului ca este in intregime sculptat manual.

 Colectia Cleopatra Lux

Asa cum ne-am obisnuit clientii, vom lansa anul acesta si colectii noi, care reflecta in detaliu linia estetica si calitatea desavarsita a brandului Simex, precum Plasma Regina, care se remarca prin ornamentatie si intarsia foarte fina. De asemenea, vom prezenta doua noi holuri, unul pentru casa, care, prin tapiteria sa foarte bogata si pernele detasabile, perne-decor, va dinamiza vizual de fiecare data spatiul in care este amplasat, iar celalalt hol este destinat pentru linia de hotel, restaurant, baruri si receptii, fiind de dimensiuni mai mici, dar deosebit de practic si comod. 

  

Colectia Venetia Lux

Gradul de acuratete si calitate superior al colectiilor Mobila Simex va fi pus in valoare in editia din acest an a BIFE-SIM si prin produsele la comanda, pe care le vom expune in Standul Simex din Pavilionul C2. Aria de acoperire a comenzilor speciale este foarte ridicata; avem designeri si proiectanti care se pot deplasa la domiciliul clientilor pentru masuratori, schite si stabilirea proiectului final.

Astfel, vom prezenta la BIFE-SIM o paleta variata de modele de bucatarii si usi de interior si exterior. Bucatariile si usile Mobila Simex se realizeaza la comanda, pe configuratia solicitata de client, si sunt executate la cele mai inalte standarde, in fabricile Mobila Simex din Ardeal.

Bucatarie Mobila Simex

Indeplinirea la cele mai inalte standarde a solicitarilor venite din partea clientilor consitutie adevaratul desiderat al companiei Mobila Simex, de accea, si pentru editia din acest an a BIFE-SIM, ne propunem sa venim cu noutati si reduceri semnificative pentru toti cei care vor trece pragul Standului Simex, din Pavilionul C2, din incinta Complexului Expozitional Romexpo.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa consultati site-ul www.mobilasimex.ro!

Pe aceeaşi temă

15 Septembrie 2015

Vizualizari: 732

Voteaza:

Mobila Simex la Salonul International de Mobila 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

mobila simex

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE