Stirea cea mai rea pe ziua de azi

Stirea cea mai rea pe ziua de azi Mareste imaginea.

Stiti care e stirea cea mai rea pe ziua de azi? Si de fapt de cand exista lumea?

Ca absolut totul, dar absolut tot ceea ce facem, spunem si gandim se inregistreaza in cer !!

Si se pastreaza pentru vesnicie, trecand mai intai ca probe in procesul nostru, al fiecaruia, la judecata din Ziua de Apoi.

Se spunea ca din 20 Ianuarie 2009, tuturor persoanelor din Romania le sunt inregistrate toate convorbirile telefonice, SMS-urile si e-mail-urile. Informatiile vor fi stocate si se va sti cu exactitate cine ne va suna, de pe ce numar si din ce loc, pe cine vom suna, unde ne aflam in momentul cand dam telefon, toate datele de identificare ale persoanei cu care vorbim la telefon, locul unde aceasta se afla cand a vorbit cu noi. Toti furnizorii de internet sunt obligati sa stocheze timp de sase luni date despre navigarea noastra pe internet si identificarea dupa IP a locatiei fizice a calculatorului si toate adresele de internet pe care le accesam.

Cu ocazia asta, oare vor scapa de pornografie cei care ... ?

Asadar, indiferent daca vorbim cu soacra, cu “Gogule, probleme, ma?” sau cu Osama bin Laden, indiferent daca am intrat vreodata sau nu in atentia vreunui serviciu de informatii, vom fi super atent urmariti.

Cine plateste distractia asta?

Bineinteles ca noi platim totul, in factura de telefon. Altfel spus vom fi urmariti pe banii nostri, vom plati ca sa fim urmariti.

Unii se cred putin dumnezei, dar sunt doar jalnici epigonii, doar caricaturi de Dumnezeu.

Dar stiti care e stirea cea mai buna de azi? Si din ultimii 2000 de ani?

Ca Dumnezeu arunca toate pacatele noastre in marea uitarii, daca ne pocaim si acceptam iertarea gratuita oferita de Mantuitorul Iisus Hristos, Fiul Sau. Auziti, iertare absolut gratuita, necuprinsa mascat sau nemascat in nicio factura !!

Iertare Gratis. Dar nu ieftina !!

Este oferita gratis, dar nu este ieftina, si nu este ieftina pentru ca pacatul meu si al tau a fost platit cu sangele sfant si scump al Domnului nostru Iisus Hristos, varsat pentru mine si pentru tine pe cruce.

“Caci Dumnezeu asa a iubit lumea, incat pe Fiul Sau Cel Unul-Nascut L-a dat ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica.” (Ioan 3, 16).

Am fost rascumparati cu un mare pret... cel mai mare pret din Univers... Fiul Tatalui.

Ioan Ciobota 

Despre autor

Ioan Ciobota Ioan Ciobota

Editor
38 articole postate
Publica din 19 Februarie 2010

06 Septembrie 2010

Vizualizari: 520

Voteaza:

Stirea cea mai rea pe ziua de azi 5.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE