
Ingrediente pentru chiftele cu ciuperci: 15 ciuperci mai mari; 2 felii de paine; 2 cepe; 4 catei de usturoi; 1 frunza dafin, oregano, 3 linguri faina, 3 linguri orez, piper, sare, cimbru, ulei
Mod de preparare: Fierbem orezul in apa sarata vreme de 20 minute. Curatam ciupercile si le fierbem 10 minute impreuna cu cateva boabe de piper, sare, oregano si 1 frunza de dafin. Dupa ce le-am scurs de apa, le tocam marunt. Adaugam peste ele ceapa si usturoiul tocate, orezul si le pasam cu blenderul. Adaugam feliile de paine inmuiate in apa si stoarse, faina si condimentam dupa gust cu piper, sare si cimbru.
.
-
Despre post
Publicat in : Editoriale -
Ardei umpluti cu orez si legume, la cuptor
Publicat in : Retete de post -
Supa de morcov
Publicat in : Supe - Ciorbe -
Ciorba de spanac
Publicat in : Supe - Ciorbe -
Ciorba de varza
Publicat in : Supe - Ciorbe
Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.