Chiftele din fasole

Chiftele din fasole Mareste imaginea.

Ingrediente: 300 g fasole alba uscata, 1 chifla muiata in apa, faina sau pesmet, ulei, sare, patrunjel tocat, pastarnac, morcov, ceapa, foi de dafin, usturoi, piper.

Mod de preparare: Fasolea se lasa din ajun intr-un vas cu apa pentru a fierbe usor. Fasolea se fierbe impreuna cu un pastarnac, morcov, o ceapa si o foaie de dafin. Dupa ce boabele de fasole au fost fierte, se dau prin masina de tocat sau se paseaza. Pasta de fasole se amesteca cu o chifla inmuiata in apa si 2 catei de usturoi pisat.

Se adauga dupa gust sare, piper si se framanta foarte bine. Chiftelele sunt tavalite in faina sau pesmet si prajite pe ambele parti in ulei incins. Peste chiftele se presara patrunjel tocat.
 

.

15 Noiembrie 2010

Vizualizari: 32942

Voteaza:

Chiftele din fasole 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post