Chiftele din soia

Chiftele din soia Mareste imaginea.

Ingrediente: 1/2 cana boabe soia cca 150g; 4 cani apa; 1 foaie dafin; 2 felii paine; 2 cepe; 3 catei de usturoi; 2 cartofi; 1 morcov; 1 legatura patrunjel si 2 legaturi marar verde, 4 linguri faina de grau integral; pesmet; sare, piper; curry, pulbere de coriandru, busuioc, chimen, rozmarin.

Mod de preparare: Boabele de soia se pun la inmuiat in apa cu sare si piper, de seara pana dimineata. Le scurgem de apa si le fierbem 10 minute. Le scurgem si de aceasta apa si le punem intr-un vas cu apa calda, impreuna cu foaia de dafin si le fierbem 2 ore. Dupa ce s-au fiert, dam boabele de soia prin masina de tocat impreuna cu cartofii, morcovul, ceapa si painea inmuiata in apa.

Adaugam faina integrala, condimentele si verdeata. Amestecam foarte bine pana ce compozitia s-a omogenizat. Cu mainile umezite in apa rece formam mingiute de marimea dorita si le dam prin pesmet, apoi le prajim pana devin aurii. Le scoatem pe un prosop de hartie absorbanta pentru a elimina uleiul. Se pot servi cu hrean, mustar sau ketchup. Pofta buna!
 

.

02 Decembrie 2011

Vizualizari: 50576

Voteaza:

0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post