Biscuiti cu gem de coacaze

Biscuiti cu gem de coacaze Mareste imaginea.
Biscuiti cu gem de coacaze 10 Ianuarie 2016


Timp preparare: 45 minute

Timp de gatit: 10 minute

Durata totala: 55 minute

Portii: 2


Biscuiti cu gem de coacaze - Zdrobim nucile, le amestecam cu ingredientele pentru aluat si framantam. Cand compozitia se leaga, o punem la odihnit in frigider, vreme de 10 minute. Dupa acest timp, o intindem la o grosime de 3 mm.

Ingrediente:
  • 50 g zahar pudra
  • 140 g faina
  • 50 g nuci zdrobite
  • 100 g margarina
  • 0.5 lingurita de scortisoara
  • gem de coacaze negre
  • ciocolata de casa
Instructiuni:

Mod de preparare pentru 4 bucati - Zdrobim nucile, le amestecam cu ingredientele pentru aluat si framantam. Cand compozitia se leaga, o punem la odihnit in frigider, vreme de 10 minute. Dupa acest timp, o intindem la o grosime de 3 mm. Taiem din foaie discuri de 80 mm si le asezam in tava. Le coacem intr-un cuptor incins la 180 grade, timp de 10 minute. Dupa ce s-au copt, asezam intre doua discuri gem de coacaze. Ne despartim de ele pentru o zi. Apoi le invelim in ciocolata de casa, de post. Cufundam biscuitii in ciocolata si ii asezam pe o hartie de copt pana se intaresc. Dupa ce s-au intarit sunt gata pentru servit.

Pe aceeaşi temă

10 Ianuarie 2016

Vizualizari: 13217

Voteaza:

Biscuiti cu gem de coacaze 5.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post