
Delia
Timp preparare: 45 minute
Timp de gatit: 10 minute
Durata totala: 55 minute
Portii: 2
Biscuiti cu gem de coacaze - Zdrobim nucile, le amestecam cu ingredientele pentru aluat si framantam. Cand compozitia se leaga, o punem la odihnit in frigider, vreme de 10 minute. Dupa acest timp, o intindem la o grosime de 3 mm.
- 50 g zahar pudra
- 140 g faina
- 50 g nuci zdrobite
- 100 g margarina
- 0.5 lingurita de scortisoara
- gem de coacaze negre
- ciocolata de casa
Mod de preparare pentru 4 bucati - Zdrobim nucile, le amestecam cu ingredientele pentru aluat si framantam. Cand compozitia se leaga, o punem la odihnit in frigider, vreme de 10 minute. Dupa acest timp, o intindem la o grosime de 3 mm. Taiem din foaie discuri de 80 mm si le asezam in tava. Le coacem intr-un cuptor incins la 180 grade, timp de 10 minute. Dupa ce s-au copt, asezam intre doua discuri gem de coacaze. Ne despartim de ele pentru o zi. Apoi le invelim in ciocolata de casa, de post. Cufundam biscuitii in ciocolata si ii asezam pe o hartie de copt pana se intaresc. Dupa ce s-au intarit sunt gata pentru servit.
-
Budinca de orez si stafide
Publicat in : Retete prajituri -
Prajitura Flodni
Publicat in : Retete prajituri -
Bomboane din fructe uscate
Publicat in : Retete prajituri -
Briose de post cu mere, nuci si dovleac
Publicat in : Retete prajituri
Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.