
Camelia
Timp preparare: 15 minute
Timp de gatit: 1 ore 20 minute
Durata totala: 1 ore 35 minute
Portii: 4
Clatitele de post cu halva se pot servi atat calde, cat si reci. Incercati sa serviti clatitele si cu halva. Nu veti regreta.
- 300 g faina
- 500 ml apa mineral
- 100 ml ulei
- 200 g halva
- 1 lingurita praf de copt
- 50 g zahar
- un varf cutit sare
Amestecam toate ingredientele si le mixam pana obtinem o pasta de consistenta unei smantani subtiri. Lasam compozitia sa se odihneasca la frigider, timp de o ora. Ungem tigaia cu ulei pentru fiecare clatita. Dupa ce am incins tigaia, adaugam un polonic din aluat, iar dupa ce s-a copt pe o parte, o intoarcem si adaugam 2 linguri de halva data prin razatoare. Dupa ce s-a copt si pe cea de-a doua parte, o impaturim. Se poate servi simpla sau cu putina miere de albine.
-
Clatite cu dovleac
Publicat in : Retete prajituri
Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.