
Viorica
Timp preparare: 10 minute
Timp de gatit: 30 minute
Durata totala: 40 minute
Portii: 3
Gutui coapte cu nuci si stafide este o reteta de toamna. Putem adauga alaturi de nuci si miere si gem. Cu sau fara gem este o bunatate pe care merita sa o facem toamna.
- 3 gutui mari
- 100 gr stafide
- 100 gr miez nuca
- 2 linguri miere
- 2 linguri margarina
Alegem trei gutui mari, le spalam, le taiem un capac si eliminam samburii si miezul tare. Miezul de nuca il lasam cateva minute la copt, apoi il pisam. Stafidele le lasam cateva minute la inmuiat. Dupa ce stafidele s-au inmuiat, le amestecam impreuna cu nucile, mierea de albine si margarina, pana se omogenizeaza. Umplem gutuile cu acest amestec si le punem peste o hartie de copt intr-o tava. Le acoperim cu o folie de aluminiu si le lasam la copt vreme de 30 de minute.
-
Prajitura cu fructe uscate
Publicat in : Retete prajituri -
Prajitura de dovleac cu fistic
Publicat in : Retete de post -
Prajitura cu sfecla
Publicat in : Retete prajituri -
Banane prajite
Publicat in : Retete prajituri
Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.