Placinta cu fasole verde

Placinta cu fasole verde Mareste imaginea.

Ingrediente: un pachet de foietaj, doua cepe, 500 g fasole verde, 100 g masline fara samburi, 200 g ciuperci, ulei de masline, sare, piper.

Preparare: Ceapa, fasolea si ciupercile sunt taiate in bucati mici. Dupa ce au fost taiate, sunt tocate cu un mixer si calite in ulei incins. Se adauga sare si piper dupa gust. Compozitia se lasa la racit, apoi se presara peste foietajul decongelat.

Se ruleaza si se aseaza intr-o tava stropita cu apa rece. Se coace pana la rumenire completa.
 

.

30 Noiembrie 2010

Vizualizari: 8894

Voteaza:

Placinta cu fasole verde 5.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post