Rugaciune Maicii Domnului Sporirea Mintii

Rugaciune Maicii Domnului Sporirea Mintii Mareste imaginea.

Rugaciune Maicii Domnului "Sporirea mintii"

Preacurata Nascatoare de Dumnezeu, casa pe care Intelepciunea lui Dumnezeu Siesi Si-a zidit-O, datatoarea darurilor duhovnicesti, ceea ce de la cele lumesti la cele dinainte de lume mintea noastra o inalti si pe toti la cunostiinta intelepciunii ii ridici! Primeste aceasta cantare de rugaciune de la noi, nevrednicii robii Tai, care cu credinta si cu smerenie ne inchinam in fata Preacinstitei Tale icoane! Indupleca-L pe Fiul Tau si Dumnezeul nostru sa le dea mai marilor nostri intelepciune si putere, judecatorilor dreptate si necautare la fata omului, pastorilor intelepciune duhovniceasca, ravna si buna paza a sufletelor noastre, invatatorilor smerita intelepciune, fiilor ascultare si noua tuturor Duhul chibzuintei si al evlaviei, duhul smereniei si al blandetii, duhul curatiei si al adevarului. Si acum, maica prealaudata, da-ne buna sporire a mintii, pe cei aflati in vrajba si in dezbinare impaca-i, uneste-i si pune intre ei o legatura de iubire nedespartita, pe cei rataciti din nesocotinta intoarce-i spre lumina adevarului lui Hristos, povatuieste-i frica de Dumnezeu, infranarea si harnicia, da-le cuvantul intelepciunii si cunostiinte folositoare de suflet celor ce le cer, lumineaza-ne cu bucuria cea nepieritoare, Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita decat Serafimii. Iar noi, vazand faptele minunate si preachibzuita intelepciune a lui Dumnezeu in lume si in viata noastra, sa ne instrainam de desertaciunea pamanteasca si de prisositoarele griji lumesti si sa ne ridicam mintile si inimile noastre spre cer, pentru ca, prin ocrotirea si ajutorul Tau, lauda, multumire si inchinare pentru toate sa-i aducem Intreit Slavitului Dumnezeu si Ziditorul tuturor, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin!

Rugaciune catre Maica Domnului pentru a obtine har
Rugaciune catre Maica Domnului pentru a obtine har prin mijlocirea Fericitului Ieremia

Sfnta Marie, Maica lui Dumnezeu si Maica noastra, care ai fost iubita cu gingasie de Fericitul Ieremia, te rugam aprinde in inimile noastre o vie si sfnta iubire fata de Dumnezeu si fata de aproapele, ca sa urmam exemplul acestui slujitor al tau, care si-a dovedit prin fapte iubirea fata de Tatal ceresc si fata de fratii in suferinta.

Ajuta-ne ca, urmnd inspiratiile Duhului Sfant, sa ne angajam cu sinceritate si seriozitate in opera de promovare a bunei intelegeri in mediul in care traim si a unirii tuturor crestinilor in credinta si iubire.

O, buna Mama, care te-ai aratat Fericitului Ieremia ca Regina a cerului spunndu-i ca Fiul tau este coroana ta stralucita, te rugam dobndeste-ne de la Tatal ceresc ajutorul de care acum avem att de mare nevoie si, mai presus de toate, harul suprem sa-l cunoastem, sa-l iubim si sa-l imitam pe Iisus Hristos, Domnul si Mntuitorul nostru. Amin.

Pe aceeaşi temă

21 Mai 2012

Vizualizari: 300702

Voteaza:

5.00 / 5 din 4 voturi.

Comentarii (9)

 • Marcu AdrianPostat la 2012-09-17 09:37

  Multumesc. Ati rusit sa aduceti n fata noastra o rugaciune care, dupa cum spunea si Lucia , habar nu aveam ca exista, din pacate. Mii de multumiri !

 • LUCIAN PIRVUPostat la 2011-10-21 19:52

  Iti multumesc Preacurata Nascatoare de Dumnezeu si pentru aceasta rugaciune pentru luminare si sporire a mintii

 • mindrila genovevaPostat la 2011-09-28 15:27

  Maica Domnului, iarta-ne pe noi pacatosii si ajuta-ne sa fim mai buni. AMIN !

 • Gabriela Livia CurpanaruPostat la 2011-08-29 12:13

  Te rog Preacurata Nascatoare de Dumnezeu iartă-mă şi salvează-ma! Amin!

 • Victor SocoloviciPostat la 2011-05-24 13:51

  Maica Domnului , da-mi minte sa pot reusi la examenele pe care le am de sustinut. Stiu si sunt convins ca ducand rugaciunile tale Fiului Tau si Mantuitorului nostru ma ajutati sa pot sa trec peste toate grijile si nevoile.Amin!

 • floarea iovicinPostat la 2011-05-19 08:10

  Fecioara Maria doctorul trupurilor si sufletelor noastre te rog mijloceste pentru mine pacatoasa sa pot macar de acum inainte sa traiesc in pace cu toata lumea sa pot sa iert si sa fiu iertata si sa pot iubi pe aproapele ca pe mine insumi.Ajutama sa nu-mi pierd credinta in Dumnezeu.amin

 • ion chiru Postat la 2011-02-28 23:10

  sint la fel ca lucia DOANME IARTA-MA

 • florin balasPostat la 2010-12-15 03:03

  sunt foarte multe rugaciuni catre Dumnezeu si fecioara maria mama noastra

 • barladeanu luciaPostat la 2010-02-26 21:16

  Spre rusinea mea, eu nici nu am stiut ca este asa rugaciune. Aveam mare nevoie de ea si ma voi ruga Preacuratei Nascatoare de Dumnezeu pentru luminarea si sporirea mintii. Multumesc.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE