Ayurveda si sanatatea ficatului

Ayurveda si sanatatea ficatului Mareste imaginea.

Ficatul, cel mai mare organ intern al corpului uman, este o adevarata uzina in care au loc permanent nemumarate procese metabolice. Chiar daca are o capacitate de regenerare foarte mare, in conditii de suprasolicitare intensa si de durata, ficatul reactioneaza generand diverse simptome: stare de oboseala nejustificata, senzatie de greutate in hipocondrul drept, intoleranta la anumite alimente, greata etc.

Suplimentul alimentar Livecom tablete, marca Ayurmed este un produs ayurvedic din plante care sustine si imbunatateste functiile si activitatea ficatului, asigurandu-i o buna functionare si regenerare. Administrarea lui sistematica regleaza secretia biliare, ajutand astfel la digestia grasimilor si scaderea valorilor colesterolului sangvin. Readuce in limite normale ficatul marit, decongestionandu-l, inlatura senzatia de greata, precum si durerile si tensiunile din hipocondrul drept. Deoarece starea ficatului influenteaza si calitatea sangelui, Livecom poate fi folosit cu success si in tratarea unor afectiuni sanguine. Toate aceste efecte se datoreaza principiilor active continute in plantele din compozitia sa: Picrorhiza kurroa, Phyllanthus urinaria, Eclipta alba, Andrographis paniculata, Mandur bhasma, Piper longum, Gumma acacia.


Picrorrhiza kurroa protejeaza ficatul de agresiunea virusurilor hepatitice si a agentilor potentiali toxici cum ar fi alcoolul, medicamentele si drogurile, regenereaza celulele hepatice.

Andrographis paniculata are efect coleretic, stimuleaza puternic fagocitoza si productia de anticorpi specifici.

Eclipta alba are puternic efect antioxidant, antitoxic, hepatoprotector si drenor biliar.

Phyllanthus urinaria este litotriptic (antilitiazic) biliar, antioxidant, antiviral si diuretic..

Piper longum inhiba fibroza hepatice indusa de medicamente.

Mandur bhasma este oxid de fier purificat, corecteaza anemia asociata tulburarilor hepatice.

Suplimentul alimentar Livecom tablete contribuie la tonifierea ficatului si combaterea proceselor inflamatorii acute si cronice ale acestuia, ajuta la combaterea steatozei hepatice si a icterului, contribuie la eliminarea consecintelor negative ale consumului de alcool, medicamente hepatotoxice, droguri. Se poate administra atat copiilor (1/2 comprimat de 3 ori pe zi), cat si adultilor (1-2 comprimate de 3 ori pe zi) inainte de masa cu 30 de minute.

Suplimentul alimentar Livecom tablete isi completeaza foarte bine efectele cand este asociat cu suplimentul alimentar Livecom sirop, marca Ayurmed. Compozitia complexa a acestui sirop (Picrorhiza kurroa, Terminalia chebula, Boerhavia diffusa, Eclipta alba, Phyllanthus urinaria, Andrographis paniculata, Tinospora cordifolia, Emblica officinalis, Tecoma undulata, Fumaria officinalis, Silybum marianum, Aloe barbadensis, zahar, (sorbitol), apa demineralizata) amplifica efectele tabletelor. Este puternic decongestiv hepato-splenic, drenor biliar, foarte eficient regenerator hepatic, antiviral, antiinflamator, antialergic, imunomodulator, antioxidant, antitumoral, usor antihipertensiv si diuretic.


Persoanelor suferinde de diabet zaharat li se recomanda varianta Livecom sirop fara zahar.

Suplimentul alimentar Livecom sirop se poate administra astfel.

Copii 1- 5 ani: cate o lingurita pe zi, cu ½ ora inainte de masa;

Copii 6-14 ani: cate o lingurita de 2-3 ori pe zi, cu ½ ora inainte de masa;

Tineri peste 14 ani si adulti: cate 1-2 lingurite de 2-3 ori pe zi, cu ½ ora inainte de masa.

Trebuie respectata doza recomandata pentru consumul zilnic. Nu trbuie lasat la indemana si la vederea copiilor mici. Nu are efecte adverse la doza si modul de utilizare recomandate. Produsele nu contin ingrediente cu potenial alergenic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

06 Noiembrie 2014

Vizualizari: 1920

Voteaza:

Ayurveda si sanatatea ficatului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE