Vara si problemele sistemului digestiv

Vara si problemele sistemului digestiv Mareste imaginea.

Vara este un anotimp frumos al anului. Acesta este considerat momentul sănătos al anului. Soarele străluceşte, este sezonul de recoltei şi al florilor dar, în acelaşi timp este sezonul propice apariției unor boli care pot crea multe probleme. O cauză a celor mai multe boli din sezonul estival este căldura excesivă care creşte temperatura corpului şi afectează, în mod special, sistemul digestiv. Condiţiile predominante patogene în timpul verii sunt principalele cauze externe ale problemelor digestive.

Atunci când agentii patogeni sunt activi, stomacul (sistemul digestiv) este primul care urmează să fie atacat şi să înceapă să funcţioneze defectuos. De asemenea digestia nu este la fel de puternică în lunile de vară precum în restul anului observându-se o diminuare a apetitului.

Mâncărurile gătite la grătar, excursiile și perioda de odihnă redusă sunt de asemenea alte cauze ale problemelor digestive.

Să nu uitam faptul că produsele alimentare, pe care le transportăm când mergem în excursii și drumeții în natură, pe parcursul călătoriei, nu pot rămâne la fel de proaspete ca în sezonul de iarnă.

Totodată este foarte important să bem apă în sezonul de vară. Organismul are nevoie de apă pentru a preveni deshidratarea dar, nu întotdeuna avem posibilitatea de obține apa imbuteliată sau filtrată și suntem tentații să devenim neglijenții în privința altor surse de apă. Aceasta crește riscul apariției infecțiilor bacteriene.

Pentru a preveni problemele digestive ce pot apărea în anotimpul vacanțelor, vă propunem o modalitate naturală de a vă proteja organismul. Ne referim la TRIFYLA, un produs natural creeat după principiile medicinei tradiționale indiene AYURVEDA, marca AYURMED, produs și comercializat de STAR INTERNAȚIONAL MED.

TRIFYLA este un purificator digestiv complet, supliment alimentar 100% natural din plante medicinale indiene.

Suplimentul alimentar TRIFYLA este obținut din amestecul a trei fructe (Emblica officinalis, Terminalia chebula și Terminalia belerica), cunoscute din vechime pentru conținutul foarte bogat de fitonutrienți care susțin sănătatea și funcționarea normală a sistemului digestiv. Asigură o digestie normală prin normalizarea acidității gastrice, a secreției și funcționării enzimelor digestive, protecția mucoasei gastrice și intestinale. Menține tranzitul intestinal normal, asigură restabilirea frecvenței și consistenței scaunelor susținând eliminarea din tubul digestiv a toxinelor provenite din alimentație sau o digestie deficitară și echilibrând astfel procesul natural de detoxifiere.

Contribuie la mobilizarea și eliminarea toxinelor din sânge și în special la curățarea și detoxifierea colonului. Echilibrează asimilarea și eliminarea produselor nedigerate. Datorită controlului asupra bacteriilor și fungilor contribuie la menținerea echilibrului florei intestinale care are un rol esențial în procesul de digestie și imunitatea organismului. TRIFYLA ajută sistemul hepato-biliar prin susținerea regenerarii celulelor hepatice, menținerea în parametrii normali a nivelului enzimelor hepatice și a secreției și fluxului biliar. Continutul mare de vitamina C contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și la susținerea sistemului imunitar.

Ajută la funcționarea normală a sistemului digestiv, imunitar și antioxidant contribuie la menținerea vitalității și sănătații întregului organism.

Proprietatile plantelor din compozitie:

Emblica officinalis - pulberea din fructe de Amla are un conținut foarte ridicat de vitamina C și alți fitonutrienți esențiali în susținerea sistemului imunitar prin formarea de globule albe și anticorpi care sunt implicați în lupta împotriva infecțiilor bacteriene sau virale. Datorită compoziției, fructele au proprietăți antioxidante puternice, protejând organismul de stresul oxidativ și procesele degenerative. De asemenea susține digestia și procesul de detoxifiere menținând funcționarea normală a organismului, sporind starea de sănătate, vitalitate și longevitatea.

Terminalia chebula - pulberea de fructe este un laxativ natural care normalizează tranzitul intestinal și reduce balonarea și dureriile abdominale asociate. Prin reglarea frecvenței scaunelor, purifică organismul pe cale naturală prin eliminarea toxinelor existente în colon datorită unei digestii deficitare sau datorită alimentației. Fructul este un laxativ ușor, asigurând mobilitatea normală a sistemului digestiv, stimulează apetitul, sistemul hepatobiliar și este adjuvant în cure de slăbire. Ingredientele active (taninuri, flavone) combat radicalii liberi formați în procesele metabolice, sprijinind organismul în caz de stres oxidativ.

Terminalia belerica - fitonutrienții din pulberea de fructe susțin metabolismul lipidic, procesele de detoxifiere la nivelul ficatului și mențin funcționarea normală a tranzitului intestinal. Componentele bioactive asigură normalizarea aciditații și integritatea mucoasei gastrice.

Trifyla contribuie la:

- menținerea stării de sănătate a sistemului digestiv;

- digestie normală prin normalizarea acidității gastrice, a secreției și funcționării enzimelor digestive, protecția mucoasei gastrice și intestinale;

- mobilizarea și eliminarea toxinelor din sange și în special curătarea și detoxifierea colonului sănătatea sistemului hepato-biliar prin susținerea regenerării celulelor hepatice, menținerea în parametrii normali a nivelului enzimelor hepatice și a secreției și fluxului biliar;

- susținerea capacității de autoaparare prin protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și susținerea sistemului imunitar.

.

01 Iulie 2015

Vizualizari: 1043

Voteaza:

Vara si problemele sistemului digestiv 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE