Arhiepiscopia Ortodoxa ajuta 16 persoane cu handicap locomotor oferind fotolii rulante


Arhiepiscopia Ortodoxa Alba Iulia, prin intermediul Biroului de Asistenta Sociala si Consiliere a persoanelor cu Dizabilitati Locomotorii, va dona 16 carucioare pentru persoane cu handicap locomotor din judetul Alba. Gabriela Muresan, coordonatoarea acestui nou birou ne-a informat ca fotoliile rulante au fost primite de la Centrul si Clubul Sportiv al Handicapatilor "LAMONT" din Cluj-Napoca in urma unei solicitari facute de arhiepiscopie. Din totalul de 400 de persoane cu handicap locomotor 200 se incadreaza in grupa celor cu handicap locomotor greu-deplasabil pana la utilizatori de fotoliu rulant. Din aceste 200 de persoane, 16 au solicitat carucioare adaptate pentru strada.


Vineri, 15 iunie 2007, au fost aduse de la Cluj-Napoca 11 carucioare, restul de 5 urmand sa fie aduse saptamana viitoare.


O parte dintre beneficiarii acestor fotolii rulante au participat sambata, 16 iunie 2007, la un pelerinaj organizat de Arhiepiscopie in parteneriat cu Primaria Municipiului Alba Iulia, la Manastirea Ramet.  

.

17 Iunie 2007

Vizualizari: 1950

Voteaza:

Arhiepiscopia Ortodoxa ajuta 16 persoane cu handicap locomotor oferind fotolii rulante 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE