Asociatia Filantropia Ortodoxa va organiza miercuri la Alba Iulia Targul locurilor de munca pentru persoanele cu handicap


Asociatia Filantropia Ortodoxa va organiza miercuri la Alba Iulia "Targul locurilor de munca pentru persoanele cu handicap"

 

Targul locurilor de munca pentru persoanele cu dizabilitati se va desfasura miercuri, 28 ianuarie 2009, la Alba Iulia. Evenimentul va incepe la ora 10.00 la Facultatea de Teologiei Ortodoxa din Alba Iulia, in sala TAS 2 aflata la parterul Facultatii. Targul are ca obiectiv integrarea persoanelor cu handicap fizic in piata muncii si se adreseaza tuturor agentilor economici. Pe langa acestea firmele participante vor fi informate de avantajele de care pot beneficia in urma angajarii unor persoane cu dizabilitati precum si de facilitatile oferite de stat in astfel de situatii.Targul este organizat de Filantropia Ortodoxa Alba Iulia prin proiectul "Centrul Multifunctional pentru Integrarea pe Piata Muncii a Persoanelor cu Handicap Fizic" si finantat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse.

 

Sursa: Radio Reintregirea

.

25 Ianuarie 2009

Vizualizari: 292

Voteaza:

Asociatia Filantropia Ortodoxa va organiza miercuri la Alba Iulia Targul locurilor de munca pentru persoanele cu handicap 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE