Centrul de zi Sfanta Ana din Alba Iulia va oferi din acest an ore suplimentare gratuite pentru elevi


Centrul de zi Sfanta Ana din Alba Iulia va oferi din acest an ore suplimentare gratuite pentru elevi

Centrul Social Sfanta Ana din Alba Iulia va oferi din acest an in mod gratuit ore suplimentare pentru elevii inscrisi la acest centru.

Incepand cu 15 septembrie 2008 elevii de clasa a VIII-a, care au conditii socio-materiale precare, vor putea beneficia in mod gratuit de ore suplimentare la disciplinele matematica si limba si literatura romana, in vederea imbunatatirii rezultatelor scolare si pentru facilitarea admiterii in cadrul invatamantului preuniversitar. Aceste ore suplimentare vor fi predate in conformitate cu programa scolara actuala de catre profesori licentiati in aceste domenii.

Centrul de zi "Sfanta Ana" si-a inceput activitatea din luna martie 2005 si se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 7-14 ani, proveniti din familii cu situatie materiala precara, in scopul de a preveni esecul si abandonul scolar si familial.

Este cel de-al treilea proiect al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia si al Asociatiei Filantropia Ortodoxa in parteneriat cu Primaria Municipiului Alba Iulia.


Centrul functioneaza la parterul Scolii Speciale din Alba Iulia si are un program zilnic, de luni pana vineri, intre orele 10.00 - 18.00.

.

15 Septembrie 2008

Vizualizari: 477

Voteaza:

Centrul de zi Sfanta Ana din Alba Iulia va oferi din acest an ore suplimentare gratuite pentru elevi 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE