Cursul - Standarde de calitate privind ingrijirea persoanelor varstnice, la Campeni

Asociatia Filiala Filantropia Ortodoxa Cimpeni organizeaza in Cimpeni, in perioada 18.05.2009-19.05.2009, cursul „Standarde de calitate privind ingrijirea persoanelor varstnice”, destinat voluntarilor Serviciului social de ingrijire a persoanelor varstnice la domiciliu - Cimpeni.

Pot beneficia gratuit de acest curs persoanele care vor sa se implice ca voluntari in cadrul Serviciului social de ingrijire la domiciliu a persoanelor varstnice- Cimpeni.

Cursul face parte din activitatile Proiectului Servicii de ingrijire a persoanelor varstnice la domiciliu- Cimpeni finantat de Fondul Roman de Dezvoltare Sociala (FRDS) prin Schema de dezvoltare sociala pentru comunitatile miniere. Contributia locala la realizarea proiectului este asigurata de cei 3 parteneri Consiliul Judetean- DGASPC Alba, Consiliul Local Campeni si Asociatia Filiala Filantropia Ortodoxa- Campeni. Proiectul se deruleaza in perioada octombrie 2008-decembrie 2009 si are ca scop sprijinirea persoanelor varstnice sarace si dependente din punct de vedere fizic, lipsite de un sprijin familial, din Orasul Cimpeni in satisfacerea nevoilor primare, social-administrative si de relationare. Coordonatorul acestui proiect este Marilena Mazilu. Inscrierea la curs se realizeaza pana in data de 16 mai 2009, la sediul Asociatiei din Cimpeni, pe str. Horea, nr. 21 iar informatii suplimentare aflati la telefon 0258-817766.

Sursa: Radio Reintregirea
 

.

14 Mai 2009

Vizualizari: 332

Voteaza:

Cursul - Standarde de calitate privind ingrijirea persoanelor varstnice, la Campeni 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE