Inca o zi de inscrieri la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Alba Iulia


A mai ramas o zi pentru cei care doresc sa se inscrie la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Alba Iulia pentru sesiunea septembrie 2006.

 

Dupa sesiunea de admitere din iulie 2006, au mai ramas locuri libere la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Alba Iulia dupa cum urmeaza: la specializarea Teologie Patorala 24 de locuri, la specializarea Teologie Didactica 20 de locuri iar la Teologie Sociala tot 20 de locuri.

 

Inscrierile la Facultatea de Teologie au inceput pe data de 8 septembrie si vor continua pana vineri, 15 septembrie.

 

In data de 16 septembrie se va sustine un interviu in fata comisiei condusa de catre IPS Andrei Arhiepiscopul Alba Iuliei, in 18 septembrie se vor comunica rezultatele iar in perioada 18 - 22 septembrie va avea loc inmatricularea candidatilor. Listele finale urmand a fi intocmite pe data de 25 septembrie.

 

Mediala finala de admitere va fi alcatuita dintr-o proportie de 50 la suta din media anilor de studiu de liceu, 30 la suta media de la bacalaureat iar 20 la suta nota obtinuta la interviu.

 

Documentele necesare pentru inscriere sunt urmatoarele: binecuvantarea scrisa a ierarhului, certificatul de botez, recomandarea preotului paroh, diploma de bacalaureat, foaia matricola, certificatul de nastere, adeverinta medicala tip, chitanta de plata a taxei de admitere, cerere de inscriere, fotografii tip buletin si un dosar tip plic.

 

Programul zilnic de inscriere este: in zilele lucratoare intre orele 9.00 si 15.00 iar sambata intre 9.00 si 13.00

 

Mai multe amanunte se pot afla de la Secretariatul Facultatii de Teologie sau la numarul de telefon 0258 - 835901.

.

13 Septembrie 2006

Vizualizari: 2308

Voteaza:

Inca o zi de inscrieri la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Alba Iulia 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE