IPS Andrei si PS Macarie la hramul Manastirii Sfantul Ioan Botezatorul din Alba Iulia

Miercuri, 24 iunie 2009, Biserica Ortodoxa face pomenirea Nasterii Sfantului Ioan Botezatorul. In aceasta zi de praznic IPS Andrei si PS Macarie vor oficia Sfanta liturghie la hramul manastirii Ioan Botezatorul din Alba Iulia, unde este staret Parintele Ioan Cojanu.

Slujbele la Manastirea cu hramul Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul au inceput aseara de la ora 18.00 si au continuat toata noaptea. La slujba Privegherii a slujit PS Macarie, episcop al Episcopiei Ortodoxe Romane pentru Europa de Nord, care a tinut si un cuvant de invatatura.In aceasta dimineata de la ora 7.00, se va oficia Taina Sf. Maslu, iar de la ora 9.00 vor fi asteptati cei doi ierarhi - IPS Andrei al Alba Iuliei si PS Macarie Dragoi, care vor oficia Sfanta Liturghie, inconjurati de un sobor de preoti, pe un altar de vara aflat in fata bisericutei de lemn a manastirii.

IPS Andrei va fi insotit astazi la hramul Manastirii Nasterii Sfantului Ioan Botezatorul din Alba Iulia de Parintele Andrei Barbu, exarhul manastirilor.

Sursa: Radio Reintregirea

.

06 Ianuarie 2012

Vizualizari: 620

Voteaza:

IPS Andrei si PS Macarie la hramul Manastirii Sfantul Ioan Botezatorul din Alba Iulia 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE