La Alba Iulia exista de patru ani Biroul de Consiliere si Informare Pre si Post-Avort, unic in Patriarhia Romana

Biroul de consiliere pre si post-avort din Alba Iulia este unicul centru de acest fel din tara si isi propune reducerea numarului de avorturi in cadrul Spitalului Judetean Alba, prin consilierea pe care un asistent social o face femeilor care vin hotarate sa faca un avort.

Biroul a fost infiintat in urma cu patru ani de zile si este parte componenta din cadrul programului Pentru Viata, initiativa sustinuta de Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia si Asociatia Filantropia Ortodoxa Alba Iulia in parteneriat cu Societatea de Ajutorare Diakonia.

Programul Pentru Viata are trei module: Biroul de consilier pre si post avort, Educarea tinerilor in licee pentru o viata mai sanatoasa, mai aproape de Dumnezeu - cuprinzand 4 ore de dirigentie alaturi de un medic si un psiholog si cea de-a treia componenta - 20 de voluntari pentru ajutorarea bolnavilor de la sectiile de chirurgie si oncologie din spitalul Judetean Alba.

Sursa: Radio Reintregirea

02 Martie 2010

Vizualizari: 307

Voteaza:

La Alba Iulia exista de patru ani Biroul de Consiliere si Informare Pre si Post-Avort, unic in Patriarhia Romana 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE