A inceput perioada de inscriere la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Alba Iulia

Tinerii care doresc sa devina studenti ai facultatii de Teologie Ortodoxa din Alba Iulia pot sa se inscrie pe locurile finantate de la buget si in regim cu taxa scoase la concurs.
Institutiile de invatamant superior organizeaza in aceasta perioada admiterea candidatilor in ciclul de studii de licenta si masterat. La Facultatea de Teologie Ortodoxa din cadrul universitatii "1 Decembrie 1918” Alba Iulia, admiterea se organizeaza in perioada 14 iulie - 4 august.

Intre 14 iulie - 24 iulie are loc inscrierea candidatilor, cu excluderea zilei de duminica, 20 iulie. Admiterea va avea loc pe 25 iulie, concursul consta dintr-un test psihologic, o examinare a aptitudinilor muzicale pentru toti candidatii inscrisi la care se adauga o proba scrisa de cunostinte religioase pentru candidatii inscrisi la specializarea Teologie Ortodoxa Pastorala.

Pe 26 iulie se face ierarhizarea candidatilor pe baza criteriilor de selectie, iar rezultatele sunt afisate pe 28 iulie. Intre 29 iulie - 4 august are loc inmatricularea candidatilor admisi.

Facultatea de Teologie Ortodoxa din Alba Iulia scoate la concurs pentru ciclul de studii pentru licenta 37 de locuri la buget si 45 de locuri in regim cu taxa la specializarea Teologie Ortodoxa Pastorala, si 10 locuri la buget si 25 de locuri la taxa, pentru specializarea Teologie Ortodoxa Asistenta Sociala.

Incepand cu anul universitar 2014-2015, institutia academica Alba Iuliana organizeaza admitere la domeniul licenta pentru o noua specializare acreditata "Muzica religioasa”. Intre 21-24 iulie se vor efectua pregatiri pentru examenul de admitere din data de 25 iulie. Examenul va consta din o proba scrisa din Teoria muzicii si o proba orala de solfegiere. Pentru noua specializare sunt prevazute 15 locuri subventionate si 15 locuri cu taxa.

Pentru studiile de master sunt scoase la concurs 10 locuri la buget si 20 de locuri cu taxa la specializarea Teologie comparata, 10 locuri la buget si 20 cu taxa la specializarea Mediere Interculturala si Interreligioasa, si 9 locuri la buget si 20 cu taxa la specializarea Consiliere pastorala.

Alte amanunte obtineti de la Secretariatul Facultatii din Bulevardul "1 Decembrie 1918”, nr. 13, telefon 0258.835 901 sau de pe pagina de internet www.fto.ro.

Sursa: reintregirea.ro

.

16 Iulie 2014

Vizualizari: 266

Voteaza:

A inceput perioada de inscriere la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Alba Iulia 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE