A patra zi a vizitei canonice a Preafericitului Parinte Patriarh Daniel in Episcopia Ortodoxa Romana a Spaniei si Portugaliei

Preafericitul Parinte Patriarh Daniel se afla in cea de-a patra zi in Episcopia Ortodoxa a Spaniei si Portugaliei. Intaistatatorul Bisericii Ortodoxe Romane a avut in cursul zilei mai multe intrevederi cu oficialitati religioase si laice ale statului spaniol.

Mai multe amanunte despre programul de pana la aceasta ora ne ofera reporterul Radio TRINITAS, Aurel Moisiuc care este prezent la evenimente: „Cea de-a patra zi a vizitei canonice in Episcopia Spaniei si Portugaliei a debutat astazi cu vizita Delegatiei Bisericii Ortodoxe Romane la Palatul Justitiei Din Madrid unde Preafericitul Parinte Patriarh Daniel s-a intalnit cu domnul Francisco Caamano Dominguez, Ministrul Justitiei. In cadrul intrevederii s-au discutat diferite proiecte comune de sprijinire si sustinere a credinciosilor romani aflati in Regatul Spaniei. De asemenea, Delegatia Bisericii Ortodoxe Romane a mai avut o intrevedere cu doamna Esperanza Aghire, Presedinta Comunitatilor din Madrid.

Aici au fost discutate unele proiecte comune de cooperare si intr-ajutorare a Comunitatilor de romani. In cadrul zilei de astazi mai sunt prevazute o intalnire frateasca cu Don Antonio Varela, Arhiepiscopul Madridului si Presedintele Conferintei Episcopale Spaniole, precum si o receptie oferita de Maria Ligor, Ambasadorul roman la Madrid”.

Sursa: basilica.ro

.

20 Aprilie 2010

Vizualizari: 169

Voteaza:

A patra zi a vizitei canonice a Preafericitului Parinte Patriarh Daniel in Episcopia Ortodoxa Romana a Spaniei si Portugaliei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE