Actiuni filantropice pascale in Arhiepiscopia Targovistei

In apropierea sarbatorii Invierii Domnului, Inalt Preasfintitul Arhiepiscop si Mitropolit Nifon a oferit, vineri, 26 aprilie 2013, la sediul Centrului eparhial al Arhiepiscopiei Targovistei, daruri pentru 85 de copii de la Complexul de servicii sociale “Floare de Colt“ din Targoviste, constand in articole vestimentare sportive. Manifestarea a fost deschisa de cuvantul de binecuvantare si invatatura al Inalt Preasfintiei Sale, urmat apoi de cuvantul lect. univ.

dr. Adrian Tutuianu, presedintele Consiliului Judetean Dambovita, dupa care s-au intonat cateva imne religioase specifice Postului Mare, informeaza Biroul de presa al Arhiepiscopiei Targovistei.

In cuvantul sau de invatatura, Inalt Preasfintitul Mitropolit Nifon a aratat importanta sarbatorii Invierii Domnului pentru viata noastra de credinta, precum si necesitatea intensificarii, in aceasta perioada, dominata de criza, a grijii fata de aproapele nostru, aflat in nevoi, ca semn al solidaritatii si al iubirii crestine.

In aceasta perioada, asa cum este traditia in Arhiepiscopia Targovistei, Centrul eparhial, dar si parohiile din cuprinsul Arhiepiscopiei Targovistei organizeaza numeroase actiuni filantropice si caritative, ca marturie a misiunii sociale a Bisericii noastre si a iubirii fata de semeni.

Sursa: ziarullumina.ro

.
Pe aceeaşi temă

29 Aprilie 2013

Vizualizari: 235

Voteaza:

Actiuni filantropice pascale in Arhiepiscopia Targovistei 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

arhiepiscopia targovistei

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE