Actiuni sociale in Arhiepiscopia Tomisului cu ocazia sarbatorilor de iarna

Colindatori la azilul de batrani din Poarta Alba
Astazi, la ora 11.00, credinciosii parohiei „Sf. Nectarie” din Constanta, impreuna cu 40 de elevi ai Scolii nr. 40, ii vor colinda pe batranii de la azilul din Poarta Alba. De asemenea, le vor oferi acestora pachete cu alimente si dulciuri. La eveniment participa si IPS Teodosie.

Tot saptamana aceasta, parohia „Sf. Nectarie” va oferi pachete cu alimente si imbracaminte pentru 22 de familii nevoiase.

O bucurie pentru copii din Cumpana
Maine, de la ora 12.00, un grup de elevi ai Scolii nr. 33 din Constanța ii vor colinda pe cei 83 de copii care beneficiaza de serviciile cantinei sociale din incinta parohiei Cumpana II. Mai mult, elevii constanțeni le vor oferi si cadouri.

Mos Craciun s-a alaturat Caravanei Sf. Mina
Cu doar cateva zile inainte de sarbatoarea Nasterii Domnului credinciosii parohiei „Sf. Mina” din Constanta, alaturi de preotii slujitori, continua caravana inceputa in urma cu aproape opt luni. Astfel, vineri, de la ora 11.00, se vor afla la Centrul Social „Cristina”. Alaturi de ei va fi si Mos Craciun care le va aduce daruri copiilor greu incercati din acest stabiliment.

Duminica, la finalul Sfintei Liturghii, biserica „Sf. Mina” va primi colindatori. Peste 100 de copii din diferite centre sociale, beneficiari ai caravanei, vin sa-i colinde pe cei care le-au adus alinare sufleteasca pentru o clipa, iar efortul lor va fi rasplatit cu daruri oferite de acelasi Mos Craciun.

Colindatori la Manastirea Colilia
Joi, de la ora 14.00, Manastirea Colilia va primi colindatori deosebiti. Peste 50 de copii din localitatea Ramnicul de Jos, proveniti din familii defavorizate, vor aduce mesajul nasterii Domnului la manastire, iar maicutele ii vor rasplati cu daruri. Cadourile contin jucarii, dulciuri, haine si rechizite scolare. In demersul lor, maicile au fost ajutate de Fundatia ”Samaritean Purse” din Statele Unite ale Americii.

Daruri de sarbatori pentru copii din centrul „Fair Play”
Vineri la ora 11.00, reprezentantii parohiei „Adormirea Maicii Domnului II” si cei ai Departamentului Social din cadrul Arhiepiscopiei Tomisului vor oferi cadouri copiilor din centrul social „Fair Play”.

La eveniment este asteptat sa participe si IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

Biroul de Comunicare

18 Decembrie 2013

Vizualizari: 657

Voteaza:

Actiuni sociale in Arhiepiscopia Tomisului cu ocazia sarbatorilor de iarna 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE