Activitati misionare in cadrul parohiei Cebza

De curand a aparut albumul in imagini „Liturghie dupa Liturghie spre o biserica vie”, lucrare aparuta prin grija preotului paroh Ciprian Ene, de la parohia Cebza, protopopiatul Deta. Albumul cuprinde actiuni, activitati si concursuri, desfasurate in parohie, in cadrul proiectului „Sfanta Euharistie.

Lumina vietii crestine”. Dintre concursurile desfasurate amintim „Talente locale de ziua nationala”, „Hristos se naste, slaviti-L”, sustinut de grupul „Junii buni colindatori” ai parohiei Cebza, „Daruind vei dobandi”- misiune si filantropie in realizarea noului spatiu de joaca pentru copiii din parohie, „Stelute din cer”, concurs de creatie si desen religios. De asemenea, amintim si actiunea „Si batranii sunt ai nostri”, manifestare organizata in 8 martie 2014 la Caminul cultural din Cebza.

La aceasta actiune parohia a avut ca parteneri Primaria orasului Ciacova, Liceul „Alexandru Mocioni”, Ciacova si voluntari ai grupului catehetic din parohie. Toate aceste activitati isi propun sa cultive dragostea fata de Biserica si de valorile nationale, sa constientizeze importanta si sensul Sfintei Liturghii, ca un indrumar pe calea mantuirii. Un rol important in desfasurarea concursului „Sfanta Euharistie. Lumina vietii crestine” il are si corul parohiei si grupul de cateheza, format din copii si tineri care se implica activ si sustin activ toate evenimentele parohiei.

Sursa: mitropolia-banatului.ro

.

03 Aprilie 2014

Vizualizari: 685

Voteaza:

Activitati misionare in cadrul parohiei Cebza 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE