Adunare a Tinerilor Crestini Ortodocsi din Mitropolia Moldovei si Bucovinei

In perioada 29-31 iulie 2010, la Nemtisor, loc aflat in vecinatatea Manastirii Neamt si a Schitului Icoana Noua, va avea loc o Adunare a Tinerilor Crestini Ortodocsi din Mitropolia Moldovei si Bucovinei, cu tema „Tanarul - intre reusita si esec“. La aceasta intrunire vor participa circa 400 de tineri care vor ajunge la eveniment joi seara, 29 iulie a.c., cand va debuta si programul propriu-zis cu vizionarea unui film artistic ce surprinde problemele cu care se confrunta tineretul astazi.

Vineri dimineata, incepand cu ora 7:30, tinerii vor participa la slujba Sfintei Liturghii ce va fi savarsita de catre Inaltpreasfintitul Parinte Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, si de Inaltpreasfintitul Parinte Serafim Joanta, Mitropolit al Mitropoliei Ortodoxe Romane a Germaniei, Europei Centrale si de Nord, iar de la ora 10:00 vor debuta o serie de discutii pe grupe.

De la ora 15:00 vor avea loc activitati sportive, iar incepand cu ora 17:00 vor fi reluate discutiile, de data aceasta in plen, pe marginea temei „Tanarul - intre reusita si esec“, urmand ca la ora 21:00 tinerii sa participe la un foc de tabara.

In prima parte a zilei de sambata, tinerii vor propune si discuta despre o serie de proiecte pe care sa le poata aplica ulterior in parohia de care apartin. De la ora 14:00, acestia vor asculta un cuvant al Inaltpreasfintitului Parinte Teofan, rostit la inchiderea acestei adunari.

La aceasta intrunire vor participa, ca invitati, si pr. prof. Constantin Nicula din Sibiu si Maica Siluana Vlad, coordonatoarea Centrului de Consiliere si Formare ”Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil” din Iasi. Organizatorul acestei actiuni, din partea Centrului Eparhial Iasi, este protos. Nicodim Petre.

Biroul de Presa al Arhiepiscopiei Iasilor

.

30 Iulie 2010

Vizualizari: 667

Voteaza:

Adunare a Tinerilor Crestini Ortodocsi din Mitropolia Moldovei si Bucovinei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE