Adunarea anuala a "Oastei Domnului" la Cluj

Adunarea anuala a Asociatiei "Oastei Domnului" va avea loc in 6 si 7 octombrie la Cluj-Napoca. Intalnirea se va desfasura la Biserica "Sfantul Prooroc Ilie" din cartierul Marasti, cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Parinte Andrei, Arhiepiscopul si Mitropolitul Clujului.

Credinciosi din toate zonele tarii vor participa la un program duhovnicesc cu poezii, pricesne si cuvinte duhovnicesti.Tema propusa pentru intalnirea duhovnicesca din acest an este “Pentru ce traim?”

Potrivit preotului misionar al Oastei Domnului Cluj, pr. Claudiu Melean aceasta adunare ne provoaca sa ne gandim serios la care este scopul vietii noastre. Intr-o vreme in care modernismul, tehnica, stiinta, moda, consumismul, parca il fac pe om sa uite tot mai mult de suflet, vrem sa meditam la valoarea si chemarea noastra vesnica. Sambata, 6 octombrie, incepand cu ora 18.30 va avea loc la Biserica Ortodoxa “Sf. Ilie Proorocul”, str. Tarnavelor, nr. 4, intalnirea anuala a tinerilor. Vor vorbi: Radu Romanasul, conferentiar la Facultatea de Istorie din Oradea si doi tineri teologi, pe tema “Pentru ce traim?”.

Programul va continua duminica dimineata cu participarea credinciosilor la Sfanta Liturghie, iar apoi de la ora 14:30 va fi reluat programul duhovnicesc.

Duminica dupa-masa va fi prezent in mijlocul membrilor "Oastei Domnului" si Preasfintitul episcop vicar Vasile Somesanul care le va da acestora cateva indemnuri de folos. Adunarea anuala a "Oastei Domnului" se va incheia duminica seara cu participarea credinciosilor la slujba Vecerniei.

Sursa: radiorenasterea.ro

.
Pe aceeaşi temă

05 Octombrie 2012

Vizualizari: 342

Voteaza:

Adunarea anuala a "Oastei Domnului" la Cluj 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

Oastea Domnului

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE