Adunarea Eparhiala a Arhiepiscopiei Craiovei se intruneste in sedinta de lucru

Adunarea Eparhiala a Arhiepiscopiei Craiovei se va intruni in sedinta anuala de lucru, sambata, 19 ianuarie, ora 12.00, in sala de festivitati a Centrului de restaurare, conservare patrimoniu si vizualizare al Arhiepiscopiei Craiovei. Intrunirea se va desfasura sub presedentia Inalt Preasfintitului Parinte Mitropolit Irineu si va fi precedata, de la ora 10.00, de sedinta Consiliului Eparhial. Pe ordinea de zi se afla analizarea Darii de seama a Arhiepiscopiei Craiovei cu privire la activitatea desfasurata in anul 2013, precum si aprobarea obiectivelor si propunerilor pentru activitatile ce se vor desfasura in anul 2013.

Activitatea va fi analizata in cele cinci comisii statutare: administrativ-bisericeasca, culturala si educationala, economica, bugetara si patrimoniala, social-filantropica si organizatorica, juridica si de validare.

Adunarea Eparhiala a Arhiepiscopiei Craiovei este organul deliberativ ce are in componenta 30 de membri : 10 clerici si 20 laici, de pe raza celor 10 circumscriptii teritoriale din judetele Gorj si Dolj.

(Gheorghe Cioiu)
Sursa: mitropoliaolteniei.ro

.

18 Ianuarie 2013

Vizualizari: 184

Voteaza:

Adunarea Eparhiala a Arhiepiscopiei Craiovei se intruneste in sedinta de lucru 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE