Ajutati financiar Chilia Panaguda!

Obstea chiliei Panaguda cu hramul Nasterea Maicii Domnului apeleaza cu cadura la intelegerea, dragostea si bunavointa credinciosilor cu posibilitati, pentru a ajuta financiar chilia noastra, in vederea finalizarii lucrarilor de constructii/reconstructii ale chiliei si dependintelor alaturate acesteia.

Chilia Panaguda

Chilia reprezinta o casa cu 7 camere si dotari minimale si o bisericuta paraclis pentru slujbe si rugacine. In prezent numara 3 vietuitori.  Este asezata intr-un loc greu accesibili pentru vizitatori, la fel ca toate celelalte chilii de la Schitul Lacu. Monahii de aici nu au venituri si nu primesc salarii. Tot ce se realizeaza, se face cu daniile credinciosilor, prin munca monahilor de aici si din vecinatati.

Chilia Panaguda

Lucrarile le-am inceput in anul 2005 si incercam, cu ajutorul Maicii Domnului si al credinciosilor sa le finalizam. Cuvintele noastre nu sunt in masura sa exprime recunostinta noastra pentru toti cei care pot contribui la ridicarea acestui sfant locas. Ii asiguram pe cei care ne sunt alaturi ca ii pomenim in rugaciunile noastre, la Sfintele Liturghii care se savarsesc atat la chiliile noastre cat si la biserica principala a schitului, in randul binefacatorilor, ai ctitorilor acestor asezaminte care, prin aparitia lor, au facut ca viata duhovniceasca din pustiurile cele mai aspre ale Athosului sa fie reinnoita cu multi calugari romani dornici de vieturie pustniceasca.

Sfanta Liturghie - Schitul Lacu

Dumnezeu sa va rasplateasca inmiit dragostea si jertfa cu toate binefacerile aducatoare de mantuire, sa va binecuvinteze casa, familia, pe cei apropiati intru cereasca multurmire.

Doamne ajuta.

Sfantul Munte Athos
Ieromonah Nicanor (Nicolae Draghici)


Chilia Nasterii Maicii Domnului
Schitul Lacu, Karies, P.O. BOX 146, Grecia

Cod IBAN BCR – Filiala Grivita:
Euro RO32 RNCB 0086 0098 9229 0002
$ RO05 RNCB 0086 0098 9229 0003
Lei RO59 RNCB 0086 0098 9229 0001

Cititi si: Schitul Lacu - Chilia Buna Vestire
 

17 Septembrie 2009

Vizualizari: 1019

Voteaza:

Ajutati financiar Chilia Panaguda! 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE