Al treilea seminar de instruire a formatorilor din cadrul proiectului 'Alege Scoala!', desfasurat in Episcopia Giurgiului

In zilele de 23 si 24 februarie, cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Ambrozie, in localitatea Calugareni, la Centrul de studii culturale „Mihai Viteazul" al Manastirii Comana, s-a defasurat al treilea seminar de instruire a formatorilor din cadrul Proiectului „Alege Scoala!". La evenimentul care a reunit 16 preoti din Protopopiatul Giurgiu au fost prezenti expertii formatori din partea Patriarhiei Romane: parintele lect. univ.dr. Gheorghe Holbea, Consilier patriarhal in cadrul Sectotrului teologic educational al Patriarhiei Romane si parintele diac.

George Jambore, Inspector in cadrul aceluiasi sector. Cu acest prilej, au fost prezentate metode si practici de integrare in comunitate a copiilor din familii monoparentale sau care prezinta unele forme de izolare. Totodata, a avut loc si o prezentare a calendarului activitatilor viitoare, intocmirea de fise cu grupurile-tinta si identificarea a noua copii cu risc de abandon scolar din fiecare parohie.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 si are ca scop atat prevenirea si combaterea fenomenului abandonului scolar si a delincventei juvenile, cat si dezvoltarea unor activitati la nivel parohial a programului de catehizare „Scoala de duminica”.

Sursa: episcopiagiurgiului.ro

 

.

25 Februarie 2011

Vizualizari: 285

Voteaza:

Al treilea seminar de instruire a formatorilor din cadrul proiectului 'Alege Scoala!', desfasurat in Episcopia Giurgiului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE