Aniversarea zilei de nastere a IPS Irineu, Arhiepiscopul Alba Iuliei

Ziua de 2 iulie – ziua de nastere a Inaltpreasfintitului Parinte Irineu, Arhiepiscopul Alba Iuliei, este un prilej de bucurie spirituala pentru credinciosii Eparhiei noastre si de recunostinta in fata Domnului pentru calitatile sufletesti si entuziasmul deosebit cu care Inaltpreasfintia Sa slujeste Biserica lui Hristos de mai bine de treizeci si cinci de ani.
In fiecare persoana din aceasta lume converg, intr-o dinamica ampla, darurile cu care Dumnezeu l-a inzestrat, lumini si sperante, chemari si atitudini, precum si o continua nostalgie a Paradisului. Zi de zi dam viata cuvintelor si imbogatim lumea cu prezenta noastra creativa. Pe unii dintre noi, insa, Dumnezeu ii cheama la lucrari mari si nobile, care marcheaza istoria intr-un mod irepetabil. Astfel, de trei ani, Arhipastorul Alba Iuliei indrepteaza, cu mult har, inimile si mintile noastre spre Cer si, prin prezenta si cuvant, intareste lucrarea preotilor din judetele Alba si Mures.

Atent la fragilitatea vietii umane si la miscarile sensibile ale inimii omului, transmite mereu generozitatea, smerenia si varietatea uriasa de sentimente pe care le poarta in suflet, nascute din impletirea muncii cu credinta si cu dragostea in Hristos.

La ceas aniversar, Va rugam sa primiti, Inaltpreasfintia Voastra, din partea preotilor, a cinului monahal si a credinciosilor din Arhiepiscopia Alba Iuliei un buchet de ganduri curate si sincere felicitari. Dumnezeu sa Va daruiasca lumina din lumina Invierii, sanatate, bucurii duhovnicesti si arhierie indelungata.
La multi ani, Inaltpreasfintite Parinte!

Pr. Florin Spiridon Croitoru
Consilier Cultural

.

03 Iulie 2014

Vizualizari: 164

Voteaza:

Aniversarea zilei de nastere a IPS Irineu, Arhiepiscopul Alba Iuliei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE