Apel catre clerici si credinciosi, in a aborda cu discernamant, rabdare si pace sufleteasca, introducerea pasapoartele biometrice


Apel catre clerici si credinciosi, in a aborda cu discernamant, rabdare si pace sufleteasca, introducerea pasapoartele biometrice

Comunicat de presa

Sinodul Mitropolitan al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, luand act de discutiile publice cu privire la introducerea pasapoartele biometrice, face un apel catre clericii si credinciosii sai de a aborda cu discernamant, rabdare si pace sufleteasca aceasta situatie.

Reamintim, cu acest prilej, ca Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane va aborda aceasta problema in sedinta sa din zilele de 25-26 februarie 2009,  urmand a-si exprima punctul sau de vedere.

De aceea, indemnam pe toti clericii si credinciosii, monahii si monahiile din Mitropolia Moldovei si Bucovinei ca sa sprijine aceasta lucrare a Sfantului Sinod prin impreuna rugaciune catre Dumnezeu, stiind ca acolo "unde este unire a poruncit Domnul binecuvantarea si viata pana in veac" (Psalmi 132, 3).

Biroul de Presa al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei

02 Februarie 2009

Vizualizari: 1027

Voteaza:

Apel catre clerici si credinciosi, in a aborda cu discernamant, rabdare si pace sufleteasca, introducerea pasapoartele biometrice 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE