Arhiepiscopia Sibiului a oferit daruri copiilor nevoiasi

Departamentul Social de la Arhiepiscopia Sibiului a oferit miercuri, 5 decembrie, daruri copiilor cu nevoie speciale din Sibiu. Primele daruri au fost impartite unui grup de 40 de copii de la Centrul de Educatie Inclusiva nr. 1 din Sibiu, adunati de cadrele didactice, amintind aici pe pr. Marian Vladut, la cantina sociala a Bisericii “Nasterea Domnului” din oras. Aici, delegatia eparhiala, formata din consilierul social, pr. Nicolae Rusu, inspectorul social, Mihai Talmatchi si asistentul social Tudor Costea, au oferit micutilor pachete cu alimente si dulciuri, fiind prezent si parohul de la biserica sibiana, pr. protopop Ioan Cosa. Copiii au cantat colinde la cantina bisericii amintite si au incantat preotii, delegatia eparhiala si cele 50 de persoane nevoiase care primesc zilnic hrana calda la pranz. Pr. Nicolae Rusu le-a mai daruit iconite, le-a vorbit despre bunatatea Sfantului Ierarh Nicolae, prietenul si ajutatorul copiilor si a celor aflati in nevoi.

“Pilda Sfantului Nicolae este si pentru noi, slujitorii Bisericii de astazi, un prilej de a aduce bucurie in inimile si in sufletele copiilor cu probleme sociale ”, ne-a spus pr. Nicolae Rusu.

Colinde si daruri

Delegatia Arhiepiscopiei Sibiului a mai vizitat in ajunul sarbatorii Sfantului Nicolae si centrele de zi pentru copii de la Biserica “Pogorarea Sfantului Duh” din cartierul Valea Aurie, dar si centrul pentru copii de la Biserica “Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil”. Aici, au fost impartite daruri, iar un grup de studenti de la Facultatea de Teologie Ortodoxa “Sfantul Andrei Saguna” a insotit reprezentantii eparhiali la toate centrele amintite si au interpretat armonios mai multe colinde.

Sursa: mitropolia-ardealului.ro

Pe aceeaşi temă

06 Decembrie 2012

Vizualizari: 623

Voteaza:

Arhiepiscopia Sibiului a oferit daruri copiilor nevoiasi 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE