Aspecte legate de starea de sanatate a Arhiepiscopului Hristodoulos al Greciei

 

 

Cu putin timp in urma, informeaza trimisii speciali ai Bisericii Ortodoxe ai Greciei la Miami (SUA), Sanctitatea Sa Patriarhul Ecumenic Bartolomeu I a avut o convorbire telefonica cu Arhiepiscopul Hristodoulos al Atenei si al intregii Grecii. "Suntem cu totii impesionati de curajul si puterea dumneavoastra" i-a spus Arhiepiscopului, Patriarhul Ecumenic. La aceasta afirmatie Arhiepiscopul a raspuns: "A sosit vremea ca si noi sa implinim in fapta, in noi insine, cele pe care le propovaduim poporului."

 

Anterior acestei convorbiri Arhiepiscopul Hristodoulos l-a primit in salonul sau pe ambasadorul grec la Washington domnul Alexandros Mallias, care a sosit pentru a-i transmite mesajele de imbarbatare din partea presedintelui, premierului si ministrului de externe grec. La iesirea din salonul Arhiepiscopului, ambasadorul elen a declarat ca staruinta in credinta si vointa sunt cele care il caracterizeaza pe distinsul Ierarh.

 

Evolutia starii de sanatate a Arhiepiscopului, dupa interventia avuta pe data de 7 octombrie este satisfacatoare, urmand ca in zilele urmatoare sa se hotarasca si terapia pe care intaistatatorul Bisericii Ortodoxe a Greciei o va urma.

 

dr. Stefan Toma

 

Sursa: mitropolia-ardealului.ro

 

.

11 Octombrie 2007

Vizualizari: 532

Voteaza:

Aspecte legate de starea de sanatate a Arhiepiscopului Hristodoulos al Greciei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE