Atelierul de pictura icoane pe sticla la biserica Nasterea Maicii Domnului din Mangalia

Miercuri, 8 august, începând cu ora 7.30, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va săvârși Sfânta Liturghie la biserica „Nașterea Maicii Domnului” din Mangalia (str. Negru Vodă, nr. 11-13, în apropiere de Grădinița nr. 7), urmată de Taina Sfântului Maslu și de binecuvântarea copiilor care vor participa la Atelierul de pictură icoane pe sticlă, închinat Maicii Domnului, „Cerul oglindit în ochi de copil”.

Aflat la a doua ediție, atelierul de pictură se va desfășura în perioada 10-12 august, la Școala gimnazială „Sfântul Andrei” din Mangalia. Cei aproximativ 25 de copii, cu vârsta cuprinsă între 10-17 ani, vor fi coordonați de către monahia Apolinaria Ghiță și de către Rodica Gheorghiu, profesor de Religie la Școala „Sfântul Andrei” (din localitate).

Duminică, 12 august, tot la biserica „Nașterea Maicii Domnului”, după oficierea Sfintei Liturghii, lucrările copiilor vor fi sfințite și premiate.

Proiectul este realizat de către Arhiepiscopia Tomisului în parteneriat cu parohia „Nașterea Maicii Domnului” și Școala gimnazială „Sfântul Andrei” din Mangalia.

Biroul de Comunicare

07 August 2018

Vizualizari: 228

Voteaza:

Atelierul de pictura icoane pe sticla la biserica Nasterea Maicii Domnului din Mangalia 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

icoane pe sticla

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE