Biserica Sfantul Mina - Vergului, in sarbatoare

 

Mii de bucuresteni au participat astazi, 11 noiembrie 2013, la hramul Bisericii „Sfantul Mina” - Vergului din Bucuresti.

 

Sfanta Liturghie a fost oficiata de Preasfintitul Parinte Varsanufie Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, inconjurat de un sobor de preoti si diaconi.

In cuvantul de invatatura, Preasfintia Sa a vorbit despre minunile si virtutile Sfantului Mucenic Mina: „Important pentru cei care vin si se inchina Sfantului Mare Mucenic Mina este faptul ca trebuie sa aiba nadejde in mijlocirea acestui mare facator de minuni si mai ales in puterea lui Dumnezeu care lucreaza prin sfintii Sai. Dumnezeu nu lasa trecute cu vederea rugaciunile noastre si fiecare rugaciune pe care o inaltam unui sfant ca sa mijloceasca pentru noi, odata cu rugaciunea noastra se inalta catre cer si rugaciunea si mijlocirea sfantului pentru ca Dumnezeu sa ne ocroteasca si sa implineasca toate cele care ne sunt de folos”.

Sfintele moaste ale Sfantului Mucenic Mina vor ramane spre inchinare in baldachinul special amenajat in curtea bisericii pana ce ultimul credincios se va inchina.

Sursa: basilica.ro

 

Pe aceeaşi temă

11 Noiembrie 2013

Vizualizari: 856

Voteaza:

Biserica Sfantul Mina - Vergului, in sarbatoare 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE